Giriş Kayıt
Michael Barnitt

Michael Barnitt


Sesler

Michael Barnitt, sesler.

Diğer Bir İsmi: Mike Barnitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Sesler    
2011 Macera Sesler 5.7 80
2008 Komedi Sesler 4.9 184
2008 Suç Sesler 5.9 298
2007 Aksiyon Sesler 4.9 100
2002 Dram Sesler 2.3 571
2000 Belgesel Sesler 7.3 403

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Sesler 6.8 37,951

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler    

Makas Eller
1990 Dram Sesler 7.9 394,990
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,884) Den of Thieves (3,306) Hostiles (3,032) Maze Runner: The Death Cure (2,869) 12 Strong (2,811) Winchester (2,201) Submergence (1,685) Peter Rabbit (1,596) The Commuter (1,375) Wildling (987)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,405) Supernatural (4,266) The Flash (3,731) The Terror (3,620) Legion (3,272) The Big Bang Theory (2,558) Gotham (2,169) The Crossing (2,103) The Expanse (2,007) Arrow (1,923)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018