Giriş Kayıt
Michael Barnitt

Michael Barnitt


Sesler

Michael Barnitt, sesler.

Diğer Bir İsmi: Mike Barnitt
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Bilim-Kurgu Sesler    
2011 Macera Sesler 5.7 80
2008 Komedi Sesler 4.9 184
2008 Suç Sesler 5.9 298
2007 Aksiyon Sesler 4.9 100
2002 Dram Sesler 2.3 571
2000 Belgesel Sesler 7.3 403

Sonsuz İhtiras
1995 Komedi Sesler 6.8 38,201

Bir Buçuk Polis
1993 Komedi Sesler    

Makas Eller
1990 Dram Sesler 7.9 397,291
Film Altyazıları
Rampage (14,395) Ready Player One (10,368) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,138) The Cured (1,998) Blockers (1,106) Set It Up (1,041) Den 12. mann (967) Journey's End (828) Black Panther (728)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,518) 12 Monkeys (3,312) La casa de papel (2,813) Into the Badlands (2,740) Legion (1,779) Fear the Walking Dead (1,487) The 100 (1,391) The Expanse (1,389) The Crossing (1,097) Vikings (1,079)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018