Giriş Kayıt
Philip Barnikel

Philip Barnikel


Editör, Editör, Sesler

Philip Barnikel, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör, sesler.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Korku Editör 4.9 845

Sarı Otomobil
1964 Dram Sesler 6.5 2,432
1964 Gerilim Editör 6.5 468

Ask Mücadelesi
1963 Dram Editorial Department 6.3 2,828
1963 Macera Editör 8.4 30,487
1962 Dram Editorial Department 6.3 243
1955 Dram Editorial Department 7.4 8,037
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018