Giriş Kayıt
Philip Barnikel

Philip Barnikel


Editör, Editör, Sesler

Philip Barnikel, London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu editör, editör, sesler.

Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1972 Korku Editör 4.9 845

Sarı Otomobil
1964 Dram Sesler 6.5 2,432
1964 Gerilim Editör 6.5 468

Ask Mücadelesi
1963 Dram Editorial Department 6.3 2,828
1963 Macera Editör 8.4 30,786
1962 Dram Editorial Department 6.3 243
1955 Dram Editorial Department 7.4 8,336
Dizi Altyazıları
Westworld (4,419) La casa de papel (2,231) The Expanse (1,899) Legion (1,552) Colony (1,387) Cloak & Dagger (1,192) Goliath (1,177) Vikings (882) Lucifer (757) 12 Monkeys (740)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018