Giriş Kayıt
Harry Barnes

Harry Barnes


Sesler

Harry Barnes, sesler. Son Umut (2006), Truva (2004), Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007), Cennetin Krallığı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Barns
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 6.8 1,028

Eichmann Yayını
2015 Dram Sesler 6.6 2,180
2015 Dram Sesler 6.5 1,361
2014 Dram Sesler 6.3 649
2013 Dram Sesler 6.3 2,007
2013 Komedi Sesler 6.0 237
2013 Aksiyon Sesler    
2013 Dram Sesler 7.5 1,870
2012 Komedi Sesler 7.2 242
2012 Kısa Metraj Sesler 7.4 190
2012 Dram Sesler 7.9 148

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Sesler 4.3 7,133
2012 Komedi Sesler 5.7 7,462
2011 Komedi Sesler    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Sesler 6.8 56,382

Şangay
2010 Dram Sesler 6.5 7,730
2010 Komedi Sesler 6.2 17,079
2010 Suç Sesler 5.8 5,385
2010 Komedi Sesler 4.5 258
2010 Suç Sesler 5.9 9,372

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 163,045
2009 Aksiyon Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.1 912

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 227,945

Başka Bir Adam
2008 Dram Sesler 5.5 9,593

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 92,076

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 134,956

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Sesler 7.1 24,048
2008 Komedi Sesler 8.3 2,438

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 308,955

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 25,564

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 403,169

Uçuş 93
2006 Aksiyon Sesler 7.6 89,395
2006 Suç Sesler 8.0 8,098
2005 Macera Sesler 8.7 171,039

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sesler 7.4 212,116
2005 Aksiyon Sesler 5.2 94,548
2005 Dram Sesler    

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 364,305

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sesler 7.2 239,178
2004 Komedi Sesler 6.2 46,602

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sesler 6.3 146,834

Truva
2004 Dram Sesler 7.2 427,313
2002 Komedi Sesler    
2001 Komedi Sesler 5.9 3,320
2000 Macera Sesler 8.4 13,741
1999 Dram Sesler 7.5 819
1998 Komedi Sesler 7.7 11,086
1998 Aksiyon Sesler    
1997 Suç Sesler 7.8 17,773
1997 Suç Sesler 7.2 275
1996 Aksiyon Sesler 4.8 839
1995 Dram Sesler 4.8 628
1994 Aksiyon Sesler 6.1 942
1991 Suç Sesler 6.5 2,545

Çarın Katili
1991 Dram Sesler 7.0 532
1990 Komedi Sesler 8.5 8,313
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018