Giriş Kayıt
Harry Barnes

Harry Barnes


Sesler

Harry Barnes, sesler. Son Umut (2006), Truva (2004), Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi (2007), Cennetin Krallığı (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Harry Barns
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Sesler 6.7 534

Eichmann Yayını
2015 Dram Sesler 6.6 2,180
2015 Dram Sesler 6.5 986
2014 Dram Sesler 6.2 508
2013 Dram Sesler 6.3 2,007
2013 Komedi Sesler 6.0 237
2013 Aksiyon Sesler    
2013 Dram Sesler 7.5 1,870
2012 Komedi Sesler 7.2 242
2012 Kısa Metraj Sesler 7.4 190
2012 Dram Sesler 7.9 148

Karanlık Dalgalar
2012 Macera Sesler 4.3 6,705
2012 Komedi Sesler 5.7 6,752
2011 Komedi Sesler    

Yemen'de Somon Avı
2011 Komedi Sesler 6.8 52,962

Şangay
2010 Dram Sesler 6.5 7,730
2010 Komedi Sesler 6.2 16,475
2010 Suç Sesler 5.7 5,079
2010 Komedi Sesler 4.5 258
2010 Suç Sesler 5.9 9,372

Yaman Tilki
2009 Animasyon Sesler 7.8 145,206
2009 Aksiyon Sesler    
2008 Komedi Sesler 6.1 912

Hellboy 2: Altın Ordu
2008 Aksiyon Sesler 7.0 213,104

Başka Bir Adam
2008 Dram Sesler 5.5 9,371

Boleyn Kızı
2008 Biyografi Sesler 6.7 86,625

Bakış Açısı
2008 Aksiyon Sesler 6.6 129,697

Öyle Bir Gündü Ki!
2008 Komedi Sesler 7.1 22,640
2008 Komedi Sesler 8.3 2,438

Sweeney Todd: Fleet Sokağının Şeytan Berberi
2007 Dram Sesler 7.4 290,924

Bayan Potter
2006 Biyografi Sesler 7.0 24,375

Son Umut
2006 Dram Sesler 7.9 374,087

Uçuş 93
2006 Aksiyon Sesler 7.6 85,378
2006 Suç Sesler 8.0 6,953

Ölü Gelin
2005 Animasyon Sesler 7.4 196,658
2005 Aksiyon Sesler 5.2 89,988
2005 Dram Sesler    

Charlie'nin Çikolata Fabrikası
2005 Macera Sesler 6.7 333,617

Cennetin Krallığı
2005 Aksiyon Sesler 7.2 223,867
2005 Macera Sesler 8.8 154,906
2004 Komedi Sesler 6.2 44,331

Kral Arthur
2004 Aksiyon Sesler 6.3 139,793

Truva
2004 Macera Sesler 7.2 395,062
2002 Komedi Sesler    
2001 Komedi Sesler 5.8 3,257
2000 Macera Sesler 8.4 13,741
1999 Dram Sesler 7.5 819
1998 Komedi Sesler 7.7 10,629
1998 Aksiyon Sesler    
1997 Suç Sesler 7.7 15,872
1997 Suç Sesler 7.2 275
1996 Aksiyon Sesler 4.8 839
1995 Dram Sesler 4.8 628
1994 Aksiyon Sesler    
1991 Suç Sesler 6.5 2,545

Çarın Katili
1991 Dram Sesler 7.0 532
1990 Komedi Sesler 8.5 8,313
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017