Giriş Kayıt
Ellik Bargai

Ellik Bargai


Oyuncu

Ellik Bargai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hollanda’nın En Kuvvetli Adamı
2011 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 7.3 849
2007 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2007 Dram Oyuncu 5.2 116
2006 Aile Oyuncu 5.1 1,798
1993 Dram Oyuncu 5.7 68
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,857) The Flash (4,188) Into the Badlands (3,125) Gotham (2,159) The Blacklist (1,724) Fargo (1,674) The Last Kingdom (1,396) Vikings (1,370) Game of Thrones (1,363) Billions (1,181)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017