Giriş Kayıt
Ellik Bargai

Ellik Bargai


Oyuncu

Ellik Bargai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hollanda’nın En Kuvvetli Adamı
2011 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 7.3 849
2007 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2007 Dram Oyuncu 5.2 116
2006 Aile Oyuncu 5.1 1,798
1993 Dram Oyuncu 5.7 68
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017