Giriş Kayıt
Ellik Bargai

Ellik Bargai


Oyuncu

Ellik Bargai, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hollanda’nın En Kuvvetli Adamı
2011 Dram Oyuncu    
2007 Suç Oyuncu 7.3 849
2007 Komedi Oyuncu 5.7 1,571
2007 Dram Oyuncu 5.2 116
2006 Aile Oyuncu 5.1 1,798
1993 Dram Oyuncu 5.7 68
Film Altyazıları
Allied (9,501) Doctor Strange (9,491) Moana (7,981) Assassin's Creed (5,683) Lion (4,810) Arrival (3,724) Hacksaw Ridge (2,894) Nocturnal Animals (2,569) Fences (2,520) Forushande (1,924)
Dizi Altyazıları
Taboo (9,956) Supernatural (7,558) The Expanse (4,668) Vikings (4,330) The Big Bang Theory (3,790) Suits (3,412) Legion (3,349) The Blacklist (3,286) Arrow (3,097) Sherlock (2,748)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017