Giriş Kayıt
Frank L. Bare II

Frank L. Bare II


Dublör, Oyuncu

Frank L. Bare II, dublör, oyuncu. Terminal (2004), Suç Çetesi (2013), Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı (2008), Olağanüstü Bir Hayat (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frank Landon Bare | Frank Bare
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Dublör 5.4 2,988
2016 Komedi Dublör 3.4 1,463
2016 Belgesel Oyuncu 8.1 9
2015 Dram Dublör 5.5 336
2015 Fantastik Dublör 4.5 496
2015 Korku Dublör 4.5 1,335

Seçilmiş
2014 Dram Dublör 6.5 93,334

Suç Çetesi
2013 Aksiyon Dublör 6.7 180,688
2013 Komedi Dublör 4.3 690
2013 Aksiyon Dublör    
2012 Suç Dublör 5.5 3,348

Suç Sınırı
2012 Suç Dublör 4.2 1,392
2012 Korku Dublör 4.1 321
2011 Komedi Dublör 4.2 2,469
2011 Dram Dublör 3.4 191
2010 Aksiyon Dublör 5.8 509

Seni Sonsuza Kadar Beklerim
2010 Dram Dublör
Oyuncu
6.0 18,060
2009 Korku Dublör 5.5 1,034
2009 Suç Dublör 3.6 11,606
2009 Macera Dublör 6.2 9,444
2009 Aksiyon Dublör    

Yıldızlar Takımı 3: Mezuniyet Yılı
2008 Komedi Dublör 4.5 46,125

Hayvanlar
2008 Korku Dublör 3.9 697

Daima Güçlü
2008 Dram Dublör 7.3 8,981
2008 Komedi Dublör    
2008 Aksiyon Dublör 3.7 626

Yol Muhabbeti
2008 Macera Dublör 4.4 1,913
2008 Macera Dublör 7.2 11
2007 Komedi Dublör 2.9 12,445

Buz Örümcekler
2007 Korku Dublör 3.1 2,034

Karanlık Madde
2007 Dram Dublör 6.2 2,756
2006 Komedi Dublör 6.2 2,231
2006 Komedi Dublör    
2006 Korku Dublör    
2006 Aksiyon Dublör 4.0 234

Gerçek Efsaneler 3
2005 Korku Dublör    

Karga 4
2005 Aksiyon Dublör 3.0 7,067
2005 Aile Dublör 5.9 392
2004 Aile Dublör    

Terminal
2004 Komedi Dublör 7.3 321,924
2004 Aile Dublör 5.8 12

Perili Köşk
2003 Komedi Dublör 4.9 33,682
2002 Aksiyon Dublör 4.2 383

Silahların Gölgesinde
2000 Aksiyon Dublör 6.7 27,712
1999 Dram Dublör 4.9 165
1998 Komedi Oyuncu
Dublör
7.5 22,890

Olağanüstü Bir Hayat
1997 Komedi Dublör 6.4 31,019

Mahşer
1994 Macera Dublör    
1993 Suç Dublör 5.2 793
1993 Aksiyon Dublör 5.8 2,327
1990 Aksiyon Dublör 5.4 2,718
1987 Aksiyon Oyuncu
Dublör
4.5 101

Sessiz Gece, Öldürücü Gece
1984 Korku Dublör 5.9 9,739
1983 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.1 3,241
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017