Giriş Kayıt
Bogdan Barbulescu

Bogdan Barbulescu


Yönetmen Asistanı

Bogdan Barbulescu, yönetmen asistanı. İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000), Dracula II: Ascension (2003), Dracula III: Legacy (2005), Diplomatic Siege (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bogdan-Bobo Barbulescu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 2,266
2003 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 3,355

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 16,980
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 1,174
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,952) The Foreigner (7,214) Stronger (5,936) Flatliners (5,027) Dunkirk (3,942) Beyond Skyline (3,189) American Made (2,595) Kingsman: The Golden Circle (2,311) It (2,092) Loving Vincent (1,902)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017