Giriş Kayıt
Bogdan Barbulescu

Bogdan Barbulescu


Yönetmen Asistanı

Bogdan Barbulescu, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Bogdan-Bobo Barbulescu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Korku Yönetmen Asistanı    
2003 Korku Yönetmen Asistanı    

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 16,980
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 1,174
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (112,570) Rick and Morty (4,750) The Strain (3,174) The Defenders (2,130) Preacher (2,030) Suits (1,815) The Last Ship (1,659) Mr. Mercedes (1,376) Fargo (1,151) Twin Peaks (1,012)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017