Giriş Kayıt
Bogdan Barbulescu

Bogdan Barbulescu


Yönetmen Asistanı

Bogdan Barbulescu, yönetmen asistanı. İskoçyalı 4: Son Savaşçı (2000), Dracula II: Ascension (2003), Dracula III: Legacy (2005), Diplomatic Siege (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bogdan-Bobo Barbulescu
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 2,266
2003 Korku Yönetmen Asistanı 4.7 3,355

İskoçyalı 4: Son Savaşçı
2000 Aksiyon Yönetmen Asistanı 4.6 17,578
2000 Biyografi Yönetmen Asistanı    
1999 Aksiyon Yönetmen Asistanı 3.9 1,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018