Giriş Kayıt
Michel Barbey

Michel Barbey (89)


Oyuncu

Michel Barbey, 23 Nisan 1927 Drucourt, Eure, Fransa doğumlu oyuncu. Astérix et la surprise de César (1985) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Nisan 1927
Doğum Yeri: Drucourt, Eure, Fransa
Diğer Bir İsmi: Michel Barbet | Barbey
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1985 58 Animasyon Oyuncu 6.8 6,289

Time Masters
1982 55 Animasyon Oyuncu 7.5 3,831

At
1970 43 Suç Oyuncu 6.8 444

Dövmeli
1968 41 Komedi Oyuncu 6.6 1,954

Dünkerk Kahramanları
1964 37 Dram Oyuncu 6.9 784
1949 22 Komedi Oyuncu 7.2 204
Film Altyazıları
Live by Night (9,732) Why Him? (6,660) Rogue One (3,417) Resident Evil: The Final Chapter (3,376) Patriots Day (2,418) Assassin's Creed (2,136) Hidden Figures (2,047) Paterson (1,324) Split (1,255) Allied (960)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,305) Black Sails (4,194) Into the Badlands (3,233) Legion (2,409) The 100 (2,146) Vikings (1,842) Arrow (1,656) Taken (1,566) The Originals (1,460) Designated Survivor (1,458)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017