Giriş Kayıt
Peter Barber-Fleming

Peter Barber-Fleming


Yönetmen, Yapımcı

Peter Barber-Fleming, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Peter Barber Fleming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yönetmen 8.6 29,688
1986 Dram Yönetmen 6.0 2,029
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,257
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,276
1983 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.2 1,017
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,122) Den of Thieves (2,755) Maze Runner: The Death Cure (2,453) Hostiles (2,313) Winchester (2,272) 12 Strong (2,089) Submergence (1,719) Peter Rabbit (1,272) The Commuter (1,175) A martfüi rém (903)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,169) Supernatural (4,035) The Flash (3,403) The Terror (2,817) The Big Bang Theory (2,583) Legion (2,516) Gotham (2,254) The Expanse (2,044) The Crossing (1,922) Arrow (1,909)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018