Giriş Kayıt
Peter Barber-Fleming

Peter Barber-Fleming


Yönetmen, Yapımcı

Peter Barber-Fleming, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Peter Barber Fleming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yönetmen 8.6 25,896
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,768
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,063
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,045
1983 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.3 863
Dizi Altyazıları
Supernatural (8,904) The Flash (8,834) Legion (8,725) Arrow (6,357) The 100 (4,203) Vikings (4,052) Black Sails (4,023) Taboo (4,010) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,945) Suits (3,551)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017