Giriş Kayıt
Peter Barber-Fleming

Peter Barber-Fleming


Yönetmen, Yapımcı

Peter Barber-Fleming, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Peter Barber Fleming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yönetmen 8.6 26,637
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,827
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,131
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,101
1983 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.3 917
Dizi Altyazıları
The Flash (8,326) Better Call Saul (6,562) Lucifer (3,712) American Gods (3,512) Gotham (3,461) Twin Peaks (3,100) Fargo (2,679) The 100 (2,527) Supernatural (2,370) 12 Monkeys (2,301)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017