Giriş Kayıt
Peter Barber-Fleming

Peter Barber-Fleming


Yönetmen, Yapımcı

Peter Barber-Fleming, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Peter Barber Fleming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yönetmen 8.6 26,120
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,786
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,097
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,063
1983 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.3 893
Dizi Altyazıları
The Flash (6,789) Into the Badlands (3,345) Black Sails (2,333) Legion (1,964) Vikings (1,710) Iron Fist (1,565) 24: Legacy (1,562) Legends of Tomorrow (1,548) Arrow (1,460) Game of Thrones (1,387)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017