Giriş Kayıt
Peter Barber-Fleming

Peter Barber-Fleming


Yönetmen, Yapımcı

Peter Barber-Fleming, yönetmen, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Peter Barber Fleming
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Yönetmen 8.6 26,398
1986 Dram Yönetmen 6.0 1,809
1986 Komedi Yönetmen 7.9 2,097
1984 Suç Yönetmen 6.6 2,079
1983 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.3 902
Film Altyazıları
Gold (4,001) Get Out (2,399) Logan (1,922) La La Land (1,234) The Age of Shadows (1,218) Split (1,216) Rings (1,164) Zashchitniki (1,082) The Great Wall (952) Sand Castle (808)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,029) The Blacklist (3,344) Into the Badlands (2,796) Fargo (2,607) The Last Kingdom (2,513) Doctor Who (2,114) The Expanse (1,543) Game of Thrones (1,528) Vikings (1,527) Supernatural (1,245)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017