Giriş Kayıt
Paul Barber

Paul Barber


Senarist, Yapımcı

Paul Barber, senarist, yapımcı. (1987) 21. Cadde (1987), (2000) Andromeda (2000), (2001) Witchblade (2001), (1997) Roar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Senarist    
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,882
2000 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 10,358
1999 Gerilim Yapımcı
Senarist
   
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.2 2,714
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 891

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 173,299

21. Cadde
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.3 9,404
1981 Suç Senarist 6.8 2,450
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018