Giriş Kayıt
Paul Barber

Paul Barber


Senarist, Yapımcı

Paul Barber, senarist, yapımcı. (1987) 21. Cadde (1987), (2000) Andromeda (2000), (2001) Witchblade (2001), (1997) Roar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Senarist    
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,735
2000 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 9,517
1999 Gerilim Yapımcı
Senarist
   
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 891

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 158,277

21. Cadde
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.3 8,934
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017