Giriş Kayıt
Paul Barber

Paul Barber


Senarist, Yapımcı

Paul Barber, senarist, yapımcı. (1987) 21. Cadde (1987), (2000) Andromeda (2000), (2001) Witchblade (2001), (1997) Roar (1997) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Dram Senarist    
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,705
2000 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 9,465
1999 Gerilim Yapımcı
Senarist
   
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 891

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 156,956

21. Cadde
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.3 8,897
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (8,465) Assassin's Creed (8,362) Doctor Strange (4,598) Allied (4,001) Moana (2,736) Forushande (2,499) Arrival (2,389) Split (2,359) Lion (1,999) Hacksaw Ridge (1,645)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,160) The Flash (4,467) Vikings (3,704) Supernatural (3,028) Blindspot (2,520) Suits (2,306) Sherlock (2,189) The Big Bang Theory (1,796) The Expanse (1,616) The Vampire Diaries (1,508)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017