Giriş Kayıt
Larry Barber

Larry Barber


Senarist, Yapımcı

Larry Barber, senarist, yapımcı. Roar (1997), (1987) 21. Cadde (1987), (2000) Andromeda (2000), (2001) Witchblade (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kasabanın Yıldızı
2005 Dram Taşıma Bölümü 6.4 434
2004 Dram Senarist    
2001 Fantastik Senarist
Yapımcı
6.5 1,782
2000 Aksiyon Senarist
Çeşitli
6.6 9,928
1999 Gerilim Yapımcı
Senarist
   
1998 Bilim-Kurgu Yapımcı 7.2 2,714
1997 Aksiyon Yapımcı
Senarist
7.6 891

Gizli Dosyalar
1993 Dram Yapımcı 8.7 165,406

21. Cadde
1987 Suç Senarist
Çeşitli
7.3 9,218
1981 Suç Senarist 6.8 2,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017