Giriş Kayıt
Iris Bahr

Iris Bahr


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Iris Bahr, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Son Ayin (2010), (2010) Dürüst Oyun (2010), (2007) Poughkeepsie Kasetleri (2007), (2006) Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Iris Bar-Ziv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.5 3,538
2015 Komedi Oyuncu 7.8 11,058
2013 Dram Oyuncu 5.2 208

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu 4.0 13,956
2011 Dram 8.5 40

Son Ayin
2010 Dram Oyuncu 5.6 43,175

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 40,284
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 235

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Oyuncu 6.1 9,976

Omen 666
2006 Korku Çeşitli 5.5 50,436
2006 Komedi Oyuncu 3.1 9,127
2000 Komedi Oyuncu 8.7 71,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017