Giriş Kayıt
Iris Bahr

Iris Bahr


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Iris Bahr, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist. Son Ayin (2010), (2010) Dürüst Oyun (2010), (2007) Poughkeepsie Kasetleri (2007), (2006) Larry the Cable Guy: Health Inspector (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Iris Bar-Ziv
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.5 3,431
2015 Komedi Oyuncu 7.8 10,832
2013 Dram Oyuncu 5.2 208

Son Ayin Bölüm 2
2013 Korku Oyuncu 4.0 13,881
2011 Dram 8.5 40

Son Ayin
2010 Dram Oyuncu 5.6 42,622

Dürüst Oyun
2010 Biyografi Oyuncu 6.8 39,726
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.6 235

Poughkeepsie Kasetleri
2007 Suç Oyuncu 6.1 9,466

Omen 666
2006 Korku Çeşitli 5.5 49,851
2006 Komedi Oyuncu 3.1 9,127
2000 Komedi Oyuncu 8.7 70,133
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017