Giriş Kayıt
Pat Banta

Pat Banta


Dublör, Oyuncu

Pat Banta, dublör, oyuncu. Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997), Müthiş Dadı (1993), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pat Gale Banta | Patrick G. Banta | Patrick Banta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 8.1 903

İlk Kez
2012 Komedi Dublör 6.9 56,368
2011 Aksiyon Dublör 8.9 4,087
2011 Dram Dublör    

Sevgililer Günü
2010 Komedi Dublör 5.7 101,041

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Dublör 6.2 115,338

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Dublör 6.8 81,754

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 291,283
2008 Dram Dublör 7.9 211,454

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 361,490
2008 Aksiyon Dublör 7.9 37,125

Dehşet Odası
2007 Suç Dublör 4.7 21,248

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 21,601

23 Numara
2007 Gizem Dublör 6.4 175,323

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 118,086

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 99,594

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Dublör 6.8 173,568

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Dublör 5.7 60,434

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Dublör    

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 359,533

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 322,137

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Dublör 5.4 46,652
2002 Komedi Dublör 8.0 54,207
2002 Kısa Metraj Dublör 5.2 243
2002 Komedi Dublör 5.3 12,688

Majestic
2001 Dram Dublör 6.9 47,356

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.1 157,365

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Dublör 4.1 13,186

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 197,941

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 107,466

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Dublör 6.7 32,399

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 56,374

Truman Şov
1998 Dram Dublör 8.1 749,549

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Dublör 5.8 64,508

Garip Bir çift II
1998 Macera Dublör 6.4 7,349
1997 Dram Dublör 5.9 9,915
1997 Aksiyon Dublör 4.6 900

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Dublör 6.8 240,058

Kuzgun
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 Macera Dublör 5.5 837
1996 Aksiyon Dublör 4.8 347
1994 Aksiyon Dublör 4.4 397

Müthiş Dadı
1993 Komedi Dublör 6.9 200,644

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 72,652

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Dublör 5.6 3,733

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Dublör 5.6 2,602
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
1992 Aksiyon Dublör 5.3 200
1992 Aksiyon Dublör 5.2 254

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 125,034
1991 Aksiyon Dublör 5.8 6,423
1990 Macera Dublör 6.7 2,004

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Dublör 6.3 74,239
1984 Suç Dublör 5.6 2,107

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Dublör 6.6 80,294
1983 Komedi Oyuncu 6.3 6,227

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Dublör 6.8 77,727
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017