Giriş Kayıt
Pat Banta

Pat Banta


Dublör, Oyuncu

Pat Banta, dublör, oyuncu. Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997), Müthiş Dadı (1993), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pat Gale Banta | Patrick G. Banta | Patrick Banta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel 7.9 8,743

İlk Kez
2012 Komedi Dublör 6.9 58,272
2011 Aksiyon Dublör 8.9 4,087
2011 Dram Dublör    

Sevgililer Günü
2010 Komedi Dublör 5.7 102,709

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Dublör 6.2 117,605

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Dublör 6.8 84,844

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 296,286
2008 Dram Dublör 7.9 213,406

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 369,211
2008 Aksiyon Dublör 7.9 37,622

Dehşet Odası
2007 Suç Dublör 4.7 21,248

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 22,028

23 Numara
2007 Gizem Dublör 6.4 177,888

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 120,062

Gece Uçuşu
2005 Gizem Dublör 6.5 101,243

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Dublör 6.8 177,041

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Dublör 5.8 62,101

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Dublör 6.3 15,612

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 366,205

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 328,575

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Dublör 5.4 47,320
2002 Komedi Dublör 8.0 55,833
2002 Kısa Metraj Dublör 5.2 243
2002 Komedi Dublör 5.3 12,688

Majestic
2001 Dram Dublör 6.9 48,078

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.1 165,445

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Dublör 4.2 14,032

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 201,224

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 111,188

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Dublör 6.7 33,084

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 56,990

Truman Şov
1998 Dram Dublör 8.1 775,816

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Dublör 5.8 65,554

Garip Bir çift II
1998 Macera Dublör 6.4 7,349
1997 Dram Dublör 5.9 9,915
1997 Aksiyon Dublör 4.6 900

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Dublör 6.9 245,211

Kuzgun
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 Macera Dublör 5.5 837
1996 Aksiyon Dublör 4.8 347
1994 Aksiyon Dublör 4.4 397

Müthiş Dadı
1993 Komedi Dublör 6.9 205,811

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 74,364

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Dublör 5.6 3,733

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Dublör 5.6 2,602
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
1992 Aksiyon Dublör 5.3 200
1992 Aksiyon Dublör 5.2 254

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 128,580
1991 Aksiyon Dublör 5.8 6,423
1990 Macera Dublör 6.7 2,004

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Dublör 6.3 75,834
1984 Suç Dublör 5.6 2,107

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Dublör 6.6 82,017
1983 Komedi Oyuncu 6.3 6,471

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Dublör 6.8 79,388
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018