Giriş Kayıt
Pat Banta

Pat Banta


Dublör, Oyuncu

Pat Banta, dublör, oyuncu. Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997), Müthiş Dadı (1993), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pat Gale Banta | Patrick G. Banta | Patrick Banta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Kez
2012 Komedi Dublör 6.9 55,263
2011 Aksiyon Dublör 8.9 4,087
2011 Dram Dublör    

Sevgililer Günü
2010 Komedi Dublör 5.7 100,192

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Dublör 6.2 114,176

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Dublör 6.8 79,378

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 287,563
2008 Dram Dublör 7.9 209,961

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 356,366
2008 Aksiyon Dublör 7.9 36,723

Dehşet Odası
2007 Suç Dublör 4.7 21,117

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 21,364

23 Numara
2007 Gizem Dublör 6.4 173,119

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 116,597

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Dublör 6.5 98,461

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Dublör 6.8 171,591

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Dublör 5.7 59,270

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Dublör    

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 355,019

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 317,409

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Dublör 5.4 46,084
2002 Komedi Dublör 8.0 53,492
2002 Kısa Metraj Dublör 5.2 243
2002 Komedi Dublör 5.3 12,688

Majestic
2001 Dram Dublör 6.9 46,851

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.0 154,723

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Dublör 4.1 13,186

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.6 195,505

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 105,134

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Dublör 6.7 32,374

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.1 55,966

Truman Şov
1998 Dram Dublör 8.1 734,335

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Dublör 5.8 63,787

Garip Bir çift II
1998 Macera Dublör 6.4 7,349
1997 Dram Dublör 5.9 9,915
1997 Aksiyon Dublör 4.6 900

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Dublör 6.8 236,309

Kuzgun
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 Macera Dublör 5.5 837
1996 Aksiyon Dublör 4.8 347
1994 Aksiyon Dublör 4.4 397

Müthiş Dadı
1993 Komedi Dublör 6.9 197,187

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 71,827

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Dublör 5.6 3,733

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Dublör 5.6 2,602
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,646
1992 Aksiyon Dublör 5.3 200
1992 Aksiyon Dublör 5.2 254

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 123,057
1991 Aksiyon Dublör 5.8 6,423
1990 Macera Dublör 6.7 2,004

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Dublör 6.3 73,123
1984 Suç Dublör 5.6 2,107

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Dublör 6.6 79,137
1983 Komedi Oyuncu 6.3 6,227

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Dublör 6.8 76,628
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (121,071) Rick and Morty (4,582) The Defenders (3,420) The Strain (3,136) Suits (2,000) Mr. Mercedes (1,363) Fargo (1,209) The Last Ship (1,195) The Sinner (1,148) Preacher (1,124)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017