Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Pat Banta

Pat Banta


Dublör, Oyuncu

Pat Banta, dublör, oyuncu. Aman Tanrım! (2003), Yalancı Yalancı (1997), Müthiş Dadı (1993), Ben Kendim ve Sevgilim (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Pat Gale Banta | Patrick G. Banta | Patrick Banta
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İlk Kez
2012 Komedi Dublör 6.9 52,160
2011 Aksiyon Dublör 8.9 4,087
2011 Dram Dublör    

Sevgililer Günü
2010 Komedi Dublör 5.7 97,449

Özel Kuvvetler
2009 Komedi Dublör 6.2 111,566

Disney'in Yeni Yıl Şarkısı
2009 Animasyon Dublör 6.8 77,545

Bay Evet
2008 Komedi Dublör 6.8 278,627
2008 Dram Dublör 7.9 206,588

Indiana Jones ve Kristal Kafatası Krallığı
2008 Aksiyon Dublör 6.2 343,594
2008 Aksiyon Dublör 7.9 35,733

Dehşet Odası
2007 Suç Dublör 4.7 20,751

Georgia Yasası
2007 Komedi Dublör 5.9 20,891

23 Numara
2007 Dram Dublör 6.4 168,232

Dick Ve Jane İşbaşında
2005 Komedi Dublör 6.1 113,242

Gece Uçuşu
2005 Gerilim Dublör 6.5 96,037

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Dublör 6.8 163,288

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Dublör 5.7 56,113

Efsane Avcısı
2004 Aksiyon Dublör    

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Dublör 6.4 342,610

Aman Tanrım!
2003 Komedi Dublör 6.7 306,289

Sekiz Bacaklı Canavarlar
2002 Aksiyon Dublör 5.4 44,768
2002 Komedi Dublör 8.0 51,784
2002 Kısa Metraj Dublör 5.2 243
2002 Komedi Dublör 5.3 12,518

Majestic
2001 Dram Dublör 6.9 45,798

Grinç
2000 Komedi Dublör 6.0 150,110

Gerçek Efsaneler 2
2000 Korku Dublör 4.1 13,186

Ben Kendim ve Sevgilim
2000 Komedi Dublör 6.5 190,192

Aydaki Adam
1999 Biyografi Dublör 7.4 102,609

Genç Kız Ve Kral
1999 Komedi Dublör 6.7 31,353

Şapşal Kahramanlar
1999 Aksiyon Dublör 6.0 54,912

Truman Şov
1998 Dram Dublör 8.1 697,293

Altı Gün Yedi Gece
1998 Aksiyon Dublör 5.7 62,154

Garip Bir çift II
1998 Macera Dublör 6.4 7,349
1997 Dram Dublör 5.9 9,915
1997 Aksiyon Dublör 4.6 900

Yalancı Yalancı
1997 Komedi Dublör 6.8 227,606

Kuzgun
1996 Aksiyon Dublör    
1996 Aksiyon Dublör 4.1 434
1996 Macera Dublör 5.5 837
1996 Aksiyon Dublör 4.8 347
1994 Aksiyon Dublör 4.4 397

Müthiş Dadı
1993 Komedi Dublör 6.9 188,304

Sıkı Atışlar 2
1993 Aksiyon Dublör 6.6 69,056

Yıldız Savaşçı
1992 Aksiyon Dublör 5.6 3,733

Ölümcül Tehdit
1992 Aksiyon Dublör 5.6 2,602
1992 Aksiyon Dublör 6.3 6,410
1992 Aksiyon Dublör 5.3 200
1992 Aksiyon Dublör 5.2 254

Kurşun Yağmuru
1991 Aksiyon Dublör 6.1 12,794

Kırılma Noktası
1991 Aksiyon Dublör 7.2 117,236
1991 Aksiyon Dublör 5.8 6,423
1990 Macera Dublör 6.7 2,004

007 James Bond: Ölüme Bir Bakış
1985 Aksiyon Dublör 6.3 70,464
1984 Suç Dublör 5.6 2,107

007 James Bond: Ahtapot
1983 Aksiyon Dublör 6.6 76,329
1983 Komedi Oyuncu 6.3 5,867

Senin Gözlerin İçin
1981 Aksiyon Dublör 6.8 73,941
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017