Giriş Kayıt
Nancy Banks

Nancy Banks


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Nancy Banks, oyuncu, oyuncu yönetmeni. Ben Dört Numara (2011), W. (2008), Bizim Gibi İnsanlar (2012), Thank You for Your Service (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 5,374
2017 Dram Çeşitli 7.1 149

Pasta
2014 Dram 6.4 31,232
2012 Komedi 7.0 20

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Çeşitli 7.1 37,291

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 75,996

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 361,260

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 208,569
2008 Biyografi Çeşitli 6.3 42,909
1992 Gerilim Oyuncu 6.0 324

Patlama Noktası
1989 Dram Oyuncu    

Yarasa 21
1988 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,330
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018