Giriş Kayıt
Nancy Banks

Nancy Banks


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Nancy Banks, oyuncu, oyuncu yönetmeni. Ben Dört Numara (2011), W. (2008), Bizim Gibi İnsanlar (2012), Thank You for Your Service (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Biyografi Çeşitli 6.5 6,760
2017 Dram Çeşitli 7.0 161

Pasta
2014 Dram 6.4 31,546
2012 Komedi 7.0 20

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Çeşitli 7.1 37,912

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 76,453

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 368,665

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 210,214
2008 Biyografi Çeşitli 6.3 43,065
1992 Gerilim Oyuncu 6.0 324

Patlama Noktası
1989 Dram Oyuncu    

Yarasa 21
1988 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,330
Dizi Altyazıları
Westworld (9,655) La casa de papel (5,616) The Flash (3,381) Legion (2,932) The 100 (1,843) Fear the Walking Dead (1,813) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,396) Lucifer (1,338) The Big Bang Theory (1,334)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018