Giriş Kayıt
Nancy Banks

Nancy Banks


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Nancy Banks, oyuncu, oyuncu yönetmeni. Ben Dört Numara (2011), W. (2008), Bizim Gibi İnsanlar (2012), Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli    

Pasta
2014 Dram 6.4 29,263
2012 Komedi 7.0 20

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Çeşitli 7.1 35,625

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 73,404

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 340,420

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 201,964
2008 Biyografi Çeşitli 6.4 41,996
1992 Gerilim Oyuncu 6.0 324

Patlama Noktası
1989 Dram Oyuncu    

Yarasa 21
1988 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,330
Film Altyazıları
Gold (7,221) Rings (5,243) Logan (3,374) La La Land (2,159) The Age of Shadows (1,782) Split (1,777) Zashchitniki (1,642) The Great Wall (1,611) Get Out (1,546) A United Kingdom (1,406)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017