Giriş Kayıt
Nancy Banks

Nancy Banks


Oyuncu, Oyuncu Yönetmeni

Nancy Banks, oyuncu, oyuncu yönetmeni. Ben Dört Numara (2011), W. (2008), Bizim Gibi İnsanlar (2012), Duyguların Rengi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Çeşitli    
2017 Dram Çeşitli    

Pasta
2014 Dram 6.4 28,832
2012 Komedi 7.0 20

Bizim Gibi İnsanlar
2012 Dram Çeşitli 7.1 35,317

Pamuk Prenses'in Maceraları: Ayna Ayna Söyle Bana
2012 Macera Çeşitli 5.6 72,823

Duyguların Rengi
2011 Dram Çeşitli 8.1 335,148

Ben Dört Numara
2011 Aksiyon Çeşitli 6.1 200,407
2008 Biyografi Çeşitli 6.4 41,746
1992 Gerilim Oyuncu 6.0 324

Patlama Noktası
1989 Dram Oyuncu    

Yarasa 21
1988 Dram Oyuncu Yönetmeni 6.4 6,330
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,296) John Wick: Chapter 2 (8,155) Doctor Strange (4,556) Allied (3,968) Moana (2,712) Forushande (2,486) Split (2,353) Arrival (2,352) Lion (1,978) Hacksaw Ridge (1,623)
Dizi Altyazıları
Taboo (7,094) The Flash (4,201) Vikings (3,658) Supernatural (2,980) Blindspot (2,498) Suits (2,281) Sherlock (2,151) The Big Bang Theory (1,776) The Expanse (1,591) The Vampire Diaries (1,476)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017