Giriş Kayıt
Howard Banks

Howard Banks


Oyuncu

Howard Banks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 Komedi Oyuncu 6.4 304
1951 Komedi Oyuncu 5.3 719
1951 Komedi Oyuncu 7.2 24
1951 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,238
1951 Komedi Oyuncu 7.0 3,710
1942 Korku Oyuncu 5.3 394
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018