Giriş Kayıt
Howard Banks

Howard Banks


Oyuncu

Howard Banks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 Komedi Oyuncu 6.4 304
1951 Komedi Oyuncu 5.3 719
1951 Komedi Oyuncu 7.2 24
1951 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,238
1951 Komedi Oyuncu 7.0 3,570
1942 Korku Oyuncu 5.3 394
Film Altyazıları
John Wick: Chapter 2 (12,295) Assassin's Creed (5,554) Passengers (4,208) Doctor Strange (3,888) Allied (2,753) Split (2,482) Arrival (2,274) xXx: Return of Xander Cage (2,259) Forushande (2,048) Moana (1,776)
Dizi Altyazıları
The Flash (6,953) Taboo (4,344) Arrow (3,951) Legion (3,698) Vikings (3,559) Blindspot (3,039) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,998) Suits (2,702) Black Sails (2,687) Sherlock (2,071)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017