Giriş Kayıt
Howard Banks

Howard Banks


Oyuncu

Howard Banks, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1952 Komedi Oyuncu 6.4 304
1951 Komedi Oyuncu 5.3 719
1951 Komedi Oyuncu 7.2 24
1951 Aksiyon Oyuncu 7.0 1,238
1951 Komedi Oyuncu 7.0 3,570
1942 Korku Oyuncu 5.3 394
Film Altyazıları
Live by Night (9,691) Why Him? (6,608) Rogue One (3,372) Resident Evil: The Final Chapter (3,350) Patriots Day (2,388) Assassin's Creed (2,118) Hidden Figures (2,027) Paterson (1,303) Split (1,245) Allied (954)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,196) Black Sails (4,188) Into the Badlands (3,224) Legion (2,386) The 100 (2,139) Vikings (1,836) Arrow (1,624) Taken (1,548) The Originals (1,457) Designated Survivor (1,449)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017