Giriş Kayıt
Claes Bang

Claes Bang (51)


Oyuncu

Claes Kasper Bang, 28 Nisan 1967 Danimarka doğumlu oyuncu. Kare (2017), (2008) Take The Trash (2008), (2006) Sabun Köpüğü (2006), (2006) Anna Pihl (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Claes Kasper Bang
Doğum Tarihi: 28 Nisan 1967
Doğum Yeri: Danimarka
Burcu: Boğa
Boyu: 1.91 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Örümcek Ağındaki Kız
2018 51 Suç Oyuncu    
2017 Oyuncu    

Kare
2017 50 Komedi Oyuncu 7.3 34,078
2015 48 Macera Oyuncu 6.1 100
2014 47 Dram Oyuncu 6.2 202
2012 45 Komedi Oyuncu 5.2 174

Köprü
2011 Suç Oyuncu 8.7 43,296
2011 44 Macera Oyuncu 7.1 765

Take The Trash
2008 41 Komedi Oyuncu 5.8 2,869
2006 Suç Oyuncu 5.8 735

Sabun Köpüğü
2006 39 Komedi Oyuncu 6.6 1,660
2005 38 Komedi Oyuncu 4.4 281
2005 38 Komedi Oyuncu 5.6 737
2003 36 Komedi Oyuncu 5.6 304
2002 35 Belgesel Oyuncu 5.3 7
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018