Giriş Kayıt
Deepak Kumar Bandhu

Deepak Kumar Bandhu


Oyuncu, Yönetmen

Deepak Kumar Bandhu, oyuncu, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yönetmen 5.5 52
2004 Dram Oyuncu 7.5 10,063
2003 Dram Oyuncu 8.0 3,984

Kadınsız Dünya
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,483
2002 Biyografi Oyuncu 8.2 8,739

Muson Düğünü
2001 Komedi Oyuncu 7.4 19,711
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,752) Split (5,269) Rogue One (5,001) Hidden Figures (4,011) Assassin's Creed (3,340) Paterson (3,093) Patriots Day (2,654) Allied (1,954) Brimstone (1,688) Live by Night (1,372)
Dizi Altyazıları
Legion (8,542) Arrow (5,070) The Flash (4,922) The Expanse (2,736) Legends of Tomorrow (2,536) The 100 (2,290) The Blacklist (2,056) Colony (1,940) Vikings (1,808) Designated Survivor (1,753)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017