Giriş Kayıt
Deepak Kumar Bandhu

Deepak Kumar Bandhu


Oyuncu, Yönetmen

Deepak Kumar Bandhu, oyuncu, yönetmen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Aksiyon Yönetmen 5.5 52
2004 Dram Oyuncu 7.5 10,063
2003 Dram Oyuncu 8.0 3,984

Kadınsız Dünya
2003 Dram Oyuncu 7.7 1,483
2002 Biyografi Oyuncu 8.2 8,739

Muson Düğünü
2001 Komedi Oyuncu 7.4 19,711
Film Altyazıları
Passengers (6,370) Assassin's Creed (6,091) Doctor Strange (4,604) Allied (3,291) Arrival (2,801) Split (2,556) xXx: Return of Xander Cage (2,436) Forushande (2,365) Moana (2,116) Hacksaw Ridge (1,685)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,041) Legion (6,726) Supernatural (6,390) Arrow (5,440) Taboo (5,048) Vikings (4,203) Black Sails (3,655) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,611) Suits (3,564) Blindspot (3,414)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017