Giriş Kayıt
Charles Bancroft

Charles Bancroft (58)


Oyuncu

Frederic W. Bentley, 26 Eylül 1910 West Indies doğumlu oyuncu. Melodía prohibida (1933) yapımıyla biliniyor.17 Mayıs 1969 tarihinde (58 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Frederic W. Bentley
Doğum Tarihi: 26 Eylül 1910
Ölüm Tarihi: 17 Mayıs 1969
Doğum Yeri: West Indies
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 39 Dram Oyuncu 7.1 1,857
1942 32 Fantastik Oyuncu 6.1 329
1940 30 Gizem Oyuncu 6.4 162
1936 26 Komedi Oyuncu 7.6 1,626
1936 26 Dram Oyuncu 6.7 1,264
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,167) The Terror (3,284) The Flash (2,614) Legion (2,572) The Crossing (2,138) Vikings (1,320) Supernatural (1,276) The Expanse (1,134) The Big Bang Theory (1,072) Fear the Walking Dead (984)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018