Giriş Kayıt
Alex Bamattre

Alex Bamattre


Sesler

Alex Bamattre, sesler. Kızıl Şafak (1984), 1941: Çılgın Dünya (1979), Kuzey ve Güney (1985), Ziyaretçiler: Son Savaş (1984) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Bamatre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Sesler 7.4 190

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Sesler    
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,149
1985 Suç Sesler    

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 45,326

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Aksiyon Sesler 7.7 5,753
1983 Macera Sesler 7.1 1,603

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Sesler 5.8 27,772
1979 Aksiyon Sesler 7.1 8,172
1975 Aksiyon Sesler 7.1 5,312

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Sesler 7.3 3,738
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,087) Den of Thieves (2,753) Maze Runner: The Death Cure (2,480) Hostiles (1,899) Winchester (1,708) A martfüi rém (1,546) Bleeding Steel (1,512) 12 Strong (1,343) The Commuter (1,243) Submergence (630)
Dizi Altyazıları
Westworld (10,597) La casa de papel (7,191) The Big Bang Theory (3,398) Gotham (2,939) Supernatural (2,880) The Terror (2,621) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,601) Arrow (2,032) The Flash (1,352) Vikings (1,323)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018