Giriş Kayıt
Alex Bamattre

Alex Bamattre


Sesler

Alex Bamattre, sesler. Kızıl Şafak (1984), 1941: Çılgın Dünya (1979), San Fransisko Sokakları (1972), The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Bamatre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Sesler 7.4 190

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Sesler    
1987 Macera Sesler    
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1985 Suç Sesler    

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 43,237

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Bilim-Kurgu Sesler    

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Sesler 5.9 26,114
1979 Aksiyon Sesler 7.1 7,150
1975 Aksiyon Sesler 7.1 4,552

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Sesler 7.3 3,654
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017