Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alex Bamattre

Alex Bamattre


Sesler

Alex Bamattre, sesler. Kızıl Şafak (1984), 1941: Çılgın Dünya (1979), San Fransisko Sokakları (1972), The Dukes of Hazzard (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alex Bamatre
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Dram Sesler 7.4 190

Geçmişi Olmayan Adam (1988)
1988 Gizem Sesler    
1987 Macera Sesler    
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler    
1985 Suç Sesler    

Kızıl Şafak
1984 Aksiyon Sesler 6.4 42,850

Ziyaretçiler: Son Savaş
1984 Bilim-Kurgu Sesler    

1941: Çılgın Dünya
1979 Aksiyon Sesler 5.9 25,868
1979 Aksiyon Sesler 7.1 6,964
1975 Aksiyon Sesler 7.1 4,438

San Fransisko Sokakları
1972 Aksiyon Sesler 7.3 3,526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017