Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (41)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Çin Seddi (2016), Bloodsucking Bastards (2015), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.4 (17 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 16,938
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 3,482
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 170,515
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,269
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,121,503
2011 36 Komedi Oyuncu    

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 206,239
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2011 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,638
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 136,332
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,136
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2002 Komedi Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,660

Ölümcül Örümcek
2001 26 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Doctor Strange (10,348) Allied (10,266) Moana (8,364) Assassin's Creed (7,423) Lion (5,237) Arrival (4,160) Hacksaw Ridge (3,218) Fences (3,006) Nocturnal Animals (2,812) Forushande (2,631)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,084) Supernatural (7,847) The Expanse (5,000) Vikings (4,952) The Big Bang Theory (4,072) Suits (3,828) Legion (3,515) The Blacklist (3,403) Arrow (3,292) Sherlock (3,088)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017