Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (41)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Çin Seddi (2016), Bloodsucking Bastards (2015), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.4 (17 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,068
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 3,482
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 164,100
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,225
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,108,222
2011 36 Komedi Oyuncu    

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 205,276
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2011 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 52,075
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 135,615
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,098
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2002 Komedi Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,564

Ölümcül Örümcek
2001 26 Korku Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017