Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (42)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Kingsman: Altın Çember (2017), Bloodsucking Bastards (2015), Wonder Woman (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.6 (24 Oy)
  • Currently 191.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 42 Aksiyon Oyuncu 7.2 58,949

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 83,145
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 215,288
2015 40 Komedi Oyuncu 5.7 3,943
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,611
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38
2011 36 Komedi Oyuncu    

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,246,675

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 212,231
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2009 Suç Oyuncu 8.3 55,974
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 141,140
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,523
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,341

Ölümcül Örümcek
2001 26 Korku Oyuncu    
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017