Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (42)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Bloodsucking Bastards (2015), Wonder Woman (2011), Çin Seddi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.6 (26 Oy)
  • Currently 192.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kingsman: Altın Çember
2017 42 Aksiyon Oyuncu 7.1 81,594

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 87,038
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 223,191
2015 40 Komedi Oyuncu 5.7 3,943
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,668
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38
2011 36 Komedi Oyuncu    

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,262,422

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 213,186
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,799
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2009 Suç Oyuncu 8.3 56,487
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 141,898
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,581
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,443

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 1,967
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,719) Dunkirk (4,570) Stronger (3,909) It (2,569) American Made (1,916) Loving Vincent (1,814) Mother! (1,811) Kingsman: The Golden Circle (1,723) Flatliners (1,191) The Foreigner (812)
Dizi Altyazıları
Vikings (14,136) Mr. Robot (6,794) Shameless (6,758) Game of Thrones (3,875) Peaky Blinders (2,696) Manhunt: Unabomber (2,595) Lucifer (1,970) Designated Survivor (1,843) Supernatural (1,574) The Big Bang Theory (1,551)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017