Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (42)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Bloodsucking Bastards (2015), Wonder Woman (2011), Çin Seddi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.6 (17 Oy)
  • Currently 191.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.1 42,968
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 3,750
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 182,001
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,371
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,144,956
2011 36 Komedi Oyuncu    

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 207,947
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,490
2009 Suç Oyuncu 8.3 53,807
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 137,666
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,239
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2002 Komedi Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,860

Ölümcül Örümcek
2001 26 Korku Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,477) Get Out (1,638) Personal Shopper (1,517) Logan (1,403) Silence (1,261) The Age of Shadows (955) Split (904) La La Land (871) Rings (836) The Fate of the Furious (768)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (5,870) The Flash (4,206) Into the Badlands (3,131) Gotham (2,162) The Blacklist (1,724) Fargo (1,675) The Last Kingdom (1,399) Game of Thrones (1,371) Vikings (1,371) Billions (1,182)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017