Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (42)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Bloodsucking Bastards (2015), Çin Seddi (2016), (2008) The Mentalist (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.4 (17 Oy)
  • Currently 188.2/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 42 Aksiyon Oyuncu    

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.3 25,282
2015 40 Komedi Oyuncu 5.6 3,750
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 176,282
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,317
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,133,149
2011 36 Komedi Oyuncu    

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 207,055
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,664
2011 36 Aksiyon Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu 8.3 53,216
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 136,954
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,184
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2002 Komedi Oyuncu    
2001 Suç Oyuncu 7.4 18,753

Ölümcül Örümcek
2001 26 Korku Oyuncu    
Dizi Altyazıları
The Flash (6,061) Black Sails (4,630) Into the Badlands (4,080) Iron Fist (2,872) Vikings (2,030) Legion (1,877) Billions (1,638) Game of Thrones (1,613) Arrow (1,567) The 100 (1,473)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017