Giriş Kayıt
Pedro Pascal

Pedro Pascal (43)


Oyuncu

Jose Pedro Balmaceda Pascal, 02 Nisan 1975 Santiago, Şili doğumlu oyuncu. Narcos (2015), Bloodsucking Bastards (2015), Wonder Woman (2011), Çin Seddi (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jose Pedro Balmaceda Pascal
Doğum Tarihi: 02 Nisan 1975
Doğum Yeri: Santiago, Şili
Diğer Bir İsmi: Pedro Balmaceda | Alexander Pascal
Burcu: Koç
9.6 (30 Oy)
  • Currently 192/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 43 Aksiyon Oyuncu    
2018 43 Suç Oyuncu    

Kingsman: Altın Çember
2017 42 Aksiyon Oyuncu 6.8 179,129

Çin Seddi
2016 41 Aksiyon Oyuncu 6.0 98,280
2015 Biyografi Oyuncu 8.9 248,578
2015 40 Komedi Oyuncu 5.7 3,943
2013 Aksiyon Oyuncu 7.7 14,818
2013 Dram Oyuncu 6.6 2,751
2011 36 Macera Oyuncu 7.6 38
2011 36 Komedi Oyuncu    

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,319,728

Kader Ajanları
2011 36 Romantik Oyuncu 7.1 218,461
2011 Dram Oyuncu 8.1 2,799
2011 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,541
2009 Suç Oyuncu 8.3 58,554
2009 34 Kısa Metraj Oyuncu 9.1 8
2008 Suç Oyuncu 8.1 145,102
2006 Dram Oyuncu 7.3 19,830
2005 30 Dram Oyuncu 6.7 250
2001 Suç Oyuncu 7.4 19,861

Ölümcül Örümcek
2001 Korku Oyuncu 4.3 1,967
1999 Komedi Oyuncu 6.3 965
Dizi Altyazıları
Westworld (16,880) La casa de papel (3,758) Supernatural (3,284) Into the Badlands (2,307) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,159) Gotham (2,120) Krypton (2,115) Arrow (1,650) The Big Bang Theory (1,646) Lucifer (1,608)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018