Giriş Kayıt
Larry Ballard

Larry Ballard


Oyuncu

Larry Ballard, oyuncu. Tatlı Sürpriz (2000), The Singing Detective (2003), Hayatımdan Çıkar Mısın! (2002), Manolya (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Ballard EMT-P
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Çeşitli 7.1 103,923
2003 Komedi Çeşitli 5.6 7,161

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Çeşitli 3.9 1,575

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Çeşitli 4.7 9,414

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 247,413
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017