Giriş Kayıt
Larry Ballard

Larry Ballard


Oyuncu

Larry Ballard, oyuncu. Tatlı Sürpriz (2000), The Singing Detective (2003), Hayatımdan Çıkar Mısın! (2002), Manolya (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Ballard EMT-P
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Çeşitli 7.1 108,252
2003 Komedi Çeşitli 5.6 7,428

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Çeşitli 3.9 1,575

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Çeşitli 4.7 9,414

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 259,906
Film Altyazıları
Red Sparrow (7,340) Den of Thieves (3,079) Maze Runner: The Death Cure (2,817) Winchester (2,563) Hostiles (2,336) 12 Strong (1,840) A martfüi rém (1,765) The Commuter (1,362) Bleeding Steel (1,347) Submergence (1,195)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,685) Supernatural (4,758) Westworld (3,468) The Big Bang Theory (3,432) The Terror (2,886) Gotham (2,871) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,430) Arrow (2,397) The Flash (1,982) Krypton (1,702)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018