Giriş Kayıt
Larry Ballard

Larry Ballard


Oyuncu

Larry Ballard, oyuncu. Tatlı Sürpriz (2000), The Singing Detective (2003), Hayatımdan Çıkar Mısın! (2002), Manolya (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Larry Ballard EMT-P
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atalarımızın Bayrakları
2006 Dram Çeşitli 7.1 104,222
2003 Komedi Çeşitli 5.6 7,161

Hayatımdan Çıkar Mısın!
2002 Komedi Çeşitli 3.9 1,575

Tatlı Sürpriz
2000 Komedi Çeşitli 4.7 9,414

Manolya
1999 Dram Oyuncu
Çeşitli
8.0 248,190
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017