Giriş Kayıt
Katy Ballard

Katy Ballard


Senarist, Yapımcı

Katy Ballard, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 151
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 34,295
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 673
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 328
1996 Komedi Çeşitli 7.8 39,488
1995 Animasyon Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 5.9 5,203

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 282,216
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,163) Doctor Strange (6,713) Allied (6,358) Moana (4,814) Lion (3,504) John Wick: Chapter 2 (3,372) Arrival (3,159) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,230) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,303) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,985) Suits (3,626) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,425) Arrow (2,024) Legion (1,974) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017