Giriş Kayıt
Katy Ballard

Katy Ballard


Senarist, Yapımcı

Katy Ballard, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 151
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 35,733
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 673
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 328
1996 Komedi Çeşitli 7.8 40,109
1995 Animasyon Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 6.0 5,358

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 292,440
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017