Giriş Kayıt
Katy Ballard

Katy Ballard


Senarist, Yapımcı

Katy Ballard, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 151
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 35,269
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 673
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 328
1996 Komedi Çeşitli 7.8 39,871
1995 Animasyon Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 6.0 5,287

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 288,568
Dizi Altyazıları
The Flash (6,871) Fargo (5,680) Arrow (4,749) The 100 (4,405) Better Call Saul (3,561) Lucifer (3,023) 12 Monkeys (2,415) Supernatural (2,325) American Gods (2,317) Game of Thrones (2,155)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017