Giriş Kayıt
Katy Ballard

Katy Ballard


Senarist, Yapımcı

Katy Ballard, senarist, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Komedi Senarist 6.2 151
2009 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 34,925
2008 Komedi Yapımcı
Senarist
6.8 673
2005 Komedi Yapımcı
Senarist
7.5 328
1996 Komedi Çeşitli 7.8 39,760
1995 Animasyon Çeşitli    
1990 Komedi Çeşitli 5.9 5,260

Simpsonlar
1989 Animasyon Çeşitli 8.8 286,500
Film Altyazıları
Gold (5,719) Get Out (2,988) Logan (2,520) Rings (2,279) The Age of Shadows (1,886) La La Land (1,761) Split (1,601) Sand Castle (1,470) Zashchitniki (1,405) The Great Wall (1,248)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,560) Fargo (3,654) The Last Kingdom (2,315) The Expanse (2,039) Doctor Who (1,965) Into the Badlands (1,692) Game of Thrones (1,590) Vikings (1,582) Better Call Saul (1,527) Supernatural (1,424)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017