Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Alimi Ballard

Alimi Ballard (39)


Oyuncu

Alimi Ballard, 17 Ekim 1977 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Numb3rs (2005), (2011) Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), (2000) Dark Angel (2000), (1996) Sabrina, the Teenage Witch (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1977
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Burcu: Terazi
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.2 6,124
2015 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 209
2014 37 Komedi Oyuncu 6.3 284
2013 36 Suç Oyuncu 5.7 115
2012 Oyuncu 7.9 1,682

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 292,256
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,110

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 90,259
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Onurlu Bir Adam
2000 23 Biyografi Oyuncu 7.2 91,644

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 68,161
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,033

Derin Darbe
1998 21 Aksiyon Oyuncu 6.1 138,196
1996 Komedi Oyuncu 6.6 25,272
1995 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017