Giriş Kayıt
Alimi Ballard

Alimi Ballard (39)


Oyuncu

Alimi Ballard, 17 Ekim 1977 Bronx, New York, ABD doğumlu oyuncu. Numb3rs (2005), (2011) Hızlı ve Öfkeli 5 (2011), (2000) Dark Angel (2000), (1996) Sabrina, the Teenage Witch (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1977
Doğum Yeri: Bronx, New York, ABD
Burcu: Terazi
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 7.2 8,169
2015 38 Aksiyon Oyuncu 5.8 209
2014 37 Komedi Oyuncu 6.3 284
2013 36 Suç Oyuncu 5.7 115
2012 Oyuncu 7.9 1,682

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 34 Aksiyon Oyuncu 7.3 306,994
2005 Suç Oyuncu 6.9 35,037

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.9 94,741
2002 Dram Oyuncu 7.5 2,421

Onurlu Bir Adam
2000 23 Biyografi Oyuncu 7.2 94,818

Kanıt Peşinde
2000 Suç Oyuncu 7.7 69,600
2000 Aksiyon Oyuncu 7.4 26,920

Derin Darbe
1998 21 Aksiyon Oyuncu 6.1 141,949
1996 Komedi Oyuncu 6.6 26,482
1995 Dram Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017