Giriş Kayıt
Cynthia Bales

Cynthia Bales


Kostümcü, Kostüm Tasarımcısı

Cynthia Bales, kostümcü, kostüm tasarımcısı. Dehşet Sokağı (1979), The Final Countdown (1980), Yaz Okulu (1987), Lost in America (1985) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cindy Bales
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 941

Yaz Okulu
1987 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 13,928
1986 Komedi Kostüm Tasarımcısı 5.3 444
1985 Komedi Kostüm Bölümü 7.1 5,707

Ateş Altında
1983 Dram Kostüm Tasarımcısı 7.1 5,398
1980 Aksiyon Kostüm Bölümü 6.7 17,164

Dehşet Sokağı
1979 Dram Kostüm Bölümü 6.2 29,408
1978 Gerilim Kostüm Bölümü 5.1 660
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017