Giriş Kayıt
Earl Baldwin

Earl Baldwin (69)


Senarist, Yapımcı

Earl Baldwin, 10 Ocak 1901 Newark, New Jersey, ABD doğumlu senarist, yapımcı. Africa Screams (1949), Brother Orchid (1940), Doctor X (1932), Wild Boys of the Road (1933) gibi yapımlarla biliniyor.09 Ekim 1970 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Ocak 1901
Ölüm Tarihi: 09 Ekim 1970
Doğum Yeri: Newark, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1953 52 Aksiyon Senarist 6.3 417
1949 48 Komedi Senarist 6.5 2,870
1944 43 Komedi Senarist 6.1 499

Üç Kişilik Balayı
1941 40 Komedi Senarist 6.1 264
1941 40 Suç Senarist 6.6 274
1940 39 Dram Senarist 6.4 196
1940 39 Komedi Senarist 7.1 1,875
1939 38 Suç Çeşitli 6.8 969

Kükreyen Yirmiler
1939 38 Suç Senarist 7.9 9,587
1938 37 Komedi Senarist 5.9 269
1938 37 Komedi Senarist 7.2 1,351
1936 35 Komedi Yapımcı 6.5 651
1934 33 Komedi Senarist 6.4 587
1933 32 Macera Senarist 7.5 1,350
1932 31 Dram Senarist 6.7 265
1932 31 Korku Senarist 6.5 1,896
1932 31 Dram Senarist 7.1 306
1930 29 Suç Senarist 6.8 229

Broadway Melodi
1929 28 Müzikal Senarist 6.3 4,613
Film Altyazıları
Baywatch (14,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,620) Security (2,934) Dunkirk (2,383) Dangal (2,350) Lady Macbeth (2,134) 6 Days (1,904) Wakefield (1,739) King Arthur: Legend of the Sword (1,477) Alien: Covenant (1,162)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (128,422) The Defenders (8,441) Rick and Morty (3,314) Suits (1,990) The Strain (1,948) Mr. Mercedes (1,687) The Sinner (1,676) Fargo (1,189) Breaking Bad (1,115) The Mist (1,092)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017