Giriş Kayıt
Steve Baldikoski

Steve Baldikoski


Yapımcı, Senarist

Steve Baldikoski, yapımcı, senarist. Jennifer Falls (2014), (2016) Fuller House (2016), (2006) The New Adventures Of Old Christine 2 (2006), (2002) Andy Richter Controls the Universe (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stephen Baldikoski
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 15,648
2014 Komedi Yapımcı 5.9 701
2013 Komedi Yapımcı 6.2 1,431
2013 Komedi Yapımcı
Senarist
5.4 669
2011 Komedi Yapımcı
Senarist
7.4 17,721
2009 Animasyon Yapımcı
Senarist
4.3 667
2008 Dram Yapımcı    

The New Adventures Of Old Christine 2
2006 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 10,060
2002 Komedi Yapımcı
Senarist
7.1 21,092
2002 Komedi Yapımcı 8.1 1,374
1999 Komedi Senarist
Çeşitli
   
1995 Komedi Senarist 7.2 1,144
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (6,384) Rogue One (4,988) Split (3,567) Assassin's Creed (2,613) Brimstone (2,210) Paterson (1,900) Hidden Figures (1,804) The Institute (1,558) The Great Wall (1,247) Passengers (1,124)
Dizi Altyazıları
The Flash (7,943) Legion (7,109) Arrow (3,874) Legends of Tomorrow (2,204) Into the Badlands (2,098) The Blacklist (1,737) Vikings (1,659) Black Sails (1,601) The Expanse (1,568) 24: Legacy (1,510)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017