Giriş Kayıt
Marius Balchunas

Marius Balchunas


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Marius Balchunas, yönetmen, yapımcı, senarist. Lanetli Mayıs (2002), Lyubov v bolshom gorode (2009), Lyubov v bolshom gorode 2 (2010), İntikam (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Maryus Vaysberg | Marius Weisberg
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Yönetmen
Yapımcı
3.8 322
2015 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.6 408
2014 Komedi Senarist
Yönetmen
5.3 431
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.0 745
2009 Komedi Yönetmen
Senarist
6.0 1,134
2008 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.1 1,291

İntikam
2007 Aksiyon Yapımcı 6.2 686
2006 Komedi Yönetmen
Senarist
6.3 307
2005 Aksiyon Yapım Yöneticisi 6.0 1,416

Lanetli Mayıs
2002 Dram Yapımcı 6.7 27,506
1999 Komedi Senarist
Yönetmen
5.1 644
1994 Dram Çeşitli 6.1 9,983

Beyazlar Beceremez
1992 Komedi Çeşitli 6.7 61,709
Dizi Altyazıları
The Flash (7,539) Fargo (6,762) Arrow (5,616) The 100 (5,205) Better Call Saul (4,112) Lucifer (3,477) 12 Monkeys (3,437) American Gods (3,417) Supernatural (2,956) Game of Thrones (2,863)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017