Giriş Kayıt
Liane Balaban

Liane Balaban (37)


Oyuncu

Liane Balaban, 24 Haziran 1980 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Trotsky (2009), New Waterford Girl (1999), The New Tenants (2009), Coach (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Haziran 1980
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.72 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Oyuncu 7.1 4,839
2016 36 Dram Oyuncu 6.0 43
2013 33 Komedi Oyuncu 5.4 319
2013 33 Komedi Oyuncu 7.0 12,456

Manyak
2012 32 Korku Oyuncu 6.1 29,781
2011 31 Dram Oyuncu 5.5 28
2011 31 Korku Oyuncu 3.6 211
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,126
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,180
2010 Komedi Oyuncu 5.5 852
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,900
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,083
2009 29 Dram Oyuncu 5.8 1,334
2009 29 Komedi Oyuncu 6.9 4,931
2009 29 Komedi Oyuncu 5.7 324

Aşka Son Şans
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 18,293

Son Yolculuk
2008 28 Macera Oyuncu 7.1 9,674

Kesinlikle, Belki
2008 28 Komedi Oyuncu 7.2 135,411
2006 Dram Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 315,511
2004 24 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 24 Suç Oyuncu 6.0 437
2002 22 Dram Oyuncu 5.3 278
2001 21 Dram Oyuncu    
1999 19 Komedi Oyuncu 7.1 1,575
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017