Giriş Kayıt
Liane Balaban

Liane Balaban (37)


Oyuncu

Liane Balaban, 23 Haziran 1980 Toronto, Ontario, Kanada doğumlu oyuncu. The Trotsky (2009), New Waterford Girl (1999), The New Tenants (2009), Coach (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 23 Haziran 1980
Doğum Yeri: Toronto, Ontario, Kanada
Burcu: Yengeç
Boyu: 1.72 m
8.0 (2 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 37 Dram Oyuncu 8.2 23
2017 Komedi Oyuncu 7.1 4,839
2016 36 Dram Oyuncu 6.0 43
2013 33 Komedi Oyuncu 5.4 319
2013 33 Komedi Oyuncu 7.0 12,456

Manyak
2012 32 Korku Oyuncu 6.1 30,002
2011 31 Dram Oyuncu 5.5 28
2011 31 Korku Oyuncu 3.6 211
2011 Aksiyon Oyuncu 7.3 25,233
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,215
2010 Komedi Oyuncu 5.5 852
2010 Aksiyon Oyuncu 7.3 23,979
2009 29 Kısa Metraj Oyuncu 6.8 1,083
2009 29 Dram Oyuncu 5.8 1,334
2009 29 Komedi Oyuncu 6.9 4,931
2009 29 Komedi Oyuncu 5.7 324

Aşka Son Şans
2008 28 Dram Oyuncu 6.7 18,799

Son Yolculuk
2008 28 Macera Oyuncu 7.1 9,674

Kesinlikle, Belki
2008 28 Komedi Oyuncu 7.2 136,032
2006 Dram Oyuncu    

Doğaüstü
2005 Dram Oyuncu 8.6 318,186
2004 24 Korku Oyuncu 4.8 1,149
2004 24 Suç Oyuncu 6.0 437
2002 22 Dram Oyuncu 5.3 278
2001 21 Dram Oyuncu    
1999 19 Komedi Oyuncu 7.1 1,575
Dizi Altyazıları
Vikings (9,031) Supernatural (3,861) Mr. Robot (3,727) The Big Bang Theory (3,168) Game of Thrones (3,142) Gotham (2,966) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,803) Shameless (2,759) Arrow (2,732) The Flash (1,862)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017