Giriş Kayıt
Mickey Baker

Mickey Baker


Oyuncu, Dublör

Mickey Baker, oyuncu, dublör.

Diğer Bir İsmi: Micky Baker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Oyuncu 7.0 3,072
1989 Dram Oyuncu 7.6 1,168
1970 Korku Oyuncu 5.6 1,278
1968 Dram Oyuncu 6.8 2,286

İnsan İki Kere Yaşar
1967 Aksiyon Dublör 6.9 78,470
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017