Giriş Kayıt
Mark A. Baker

Mark A. Baker


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark A. Baker, yapımcı, yapım yöneticisi. Sneaky Pete (2015), (1997) Oz (1997), (2016) The Night Of (2016), (2015) Bloodline (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Baker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.7 50,350
2015 Suç Yapımcı 8.4 8,904
2015 Dram Yapımcı 8.2 29,094
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2011 Suç Yapımcı 7.9 113
2009 Komedi Yapımcı 7.9 28,508
2008 Dram Yapımcı 8.3 13,324

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2007 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.1 24,820
2006 Komedi Yapımcı 6.6 35,572

Paralel Öyküler
2004 Dram Yapımcı    
2004 Suç Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 11,751
1997 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.8 70,706

187
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 18,637

Ah Paris
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 9,531
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 1,049

Beşikteki El
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 30,720

Balıkçı Kral
1991 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
7.6 65,844

Peki Ya Bob?
1991 Komedi 0 7.0 52,445
1990 Dram 0 6.0 1,875

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 156,711

Paranın Rengi
1986 Dram 0 7.0 60,555
1982 Dram 0 6.9 2,213

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku 0 6.1 42,182
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017