Giriş Kayıt
Mark A. Baker

Mark A. Baker


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark A. Baker, yapımcı, yapım yöneticisi. Sneaky Pete (2015), (1997) Oz (1997), (2016) The Night Of (2016), (2015) Bloodline (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Baker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.7 50,350
2015 Suç Yapımcı 8.3 12,768
2015 Dram Yapımcı 8.1 33,916
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2011 Suç Yapımcı 7.9 113
2009 Komedi Yapımcı 7.9 28,970
2008 Dram Yapımcı 8.3 13,629

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2007 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.1 25,338
2006 Komedi Yapımcı 6.6 36,106

Paralel Öyküler
2004 Dram Yapımcı    
2004 Suç Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 11,751
1997 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.8 73,688

187
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 18,637

Ah Paris
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 9,531
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 1,049

Beşikteki El
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 31,924

Balıkçı Kral
1991 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
7.6 67,942

Peki Ya Bob?
1991 Komedi 0 7.0 53,873
1990 Dram 0 6.0 1,875

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 161,711

Paranın Rengi
1986 Dram 0 7.0 62,625
1982 Dram 0 6.9 2,296

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku 0 6.1 44,795
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017