Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mark A. Baker

Mark A. Baker


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Mark A. Baker, yapımcı, yapım yöneticisi. "Sneaky Pete" Pilot (2015), Sneaky Pete (2015), (1997) Oz 1 (1997), (2016) The Night Of (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mark Baker
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Yapımcı 8.7 50,350
2015 Suç Yapımcı 8.4 1,717
2015 Suç Yapımcı 8.5 2,336
2015 Dram Yapımcı 8.2 28,039
2013 Komedi Yapımcı 6.2 142
2011 Suç Yapımcı 7.9 113
2009 Komedi Yapımcı 7.9 28,337
2008 Dram Yapımcı 8.3 13,228

Yaşam Desteği
2007 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   
2007 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.1 24,662
2006 Komedi Yapımcı 6.5 35,359

Paralel Öyküler
2004 Dram Yapımcı    
2004 Suç Yapımcı    
2000 Suç Yapımcı    
1998 Komedi Yapımcı
Yapım Yöneticisi
6.4 11,751

Oz 1
1997 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.8 69,687

187
1997 Dram Yapım Yöneticisi 6.7 18,367

Ah Paris
1995 Komedi Yapım Yöneticisi 6.4 9,531
1994 Komedi Yapım Yöneticisi 5.1 1,049

Beşikteki El
1992 Dram Yapım Yöneticisi 6.6 30,365

Balıkçı Kral
1991 Komedi 0
Yapım Yöneticisi
7.6 64,983

Peki Ya Bob?
1991 Komedi 0 7.0 51,805
1990 Dram 0 6.0 1,875

Harry Sally İle Tanışınca
1989 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 154,480

Paranın Rengi
1986 Dram 0 7.0 59,719
1982 Dram 0 6.9 2,162

13. Gün 2. Bölüm
1981 Korku 0 6.1 41,523
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017