Giriş Kayıt
Clint Bajakian

Clint Bajakian (54)


Müzisyen, Müzisyen, Sesler

Clint Bajakian, 31 Ekim 1962 doğumlu müzisyen, müzisyen, sesler. Uncharted 2: Among Thieves (2009), God of War (2005), Uncharted 3: Drake's Deception (2011), God of War II (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Ekim 1962
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 52 Aksiyon Müzik
Müzik
7.3 2,935
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
8.9 4,087
2010 Aksiyon Müzik 9.1 3,197
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
9.2 5,458
2007 Aksiyon Müzik 9.2 3,718
2005 Aksiyon Müzik 9.1 4,519
2003 Aksiyon Sesler 6.6 318
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,352) Split (5,059) Rogue One (4,788) Hidden Figures (3,745) Assassin's Creed (3,126) Paterson (2,882) Patriots Day (2,448) Allied (1,892) Brimstone (1,613) Passengers (1,288)
Dizi Altyazıları
Legion (8,368) Arrow (4,963) The Flash (4,857) The Expanse (2,637) Legends of Tomorrow (2,471) The Blacklist (2,010) The 100 (1,911) Colony (1,822) Designated Survivor (1,724) Vikings (1,717)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017