Giriş Kayıt
Roy Baird

Roy Baird (76)


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi

Roy Baird, 03 Eylül 1933 Elstree, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yapımcı, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi. Eğer (1968), Quadrophenia (1979), Şeytanlar (1971), Aşk Kadınları (1969) gibi yapımlarla biliniyor.26 Nisan 2010 tarihinde (76 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 03 Eylül 1933
Ölüm Tarihi: 26 Nisan 2010
Doğum Yeri: Elstree, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 58 Dram Yapımcı 5.0 238
1988 55 Yapımcı    
1980 47 Suç Yapımcı 6.8 1,396
1979 46 Suç Yapımcı 7.3 14,093
1975 42 Biyografi Yapımcı 6.5 1,556
1974 41 Biyografi Yapımcı 7.2 1,647
1973 40 Bilim-Kurgu Yapımcı    

Şeytanlar
1971 38 Dram Yapımcı 7.8 9,840

Yalniz kalpler
1970 37 Biyografi Yapımcı 7.2 1,742

Aşk Kadınları
1969 36 Dram Yapımcı 7.6 5,203

Eğer
1968 35 Dram Yapımcı 7.7 18,234

Gazino Royal 007
1967 34 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 23,255
1967 34 Dram Yapımcı 7.5 1,235
1966 33 Korku Yapım Yöneticisi 6.3 1,797
1966 33 Komedi Yapım Yöneticisi 7.0 1,342

Korkunç Koleksiyoncu
1965 32 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 7,115
1965 32 Korku Yönetmen Asistanı 4.8 424
1964 31 Dram Yönetmen Asistanı 7.3 459
1963 30 Komedi Yönetmen Asistanı 6.8 1,213
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017