Giriş Kayıt
Alfred Baillou

Alfred Baillou (67)


Oyuncu

Alfred Baillou, 01 Mart 1915 Saint-Georges-de-Didonne, Charente-Maritime, Fransa doğumlu oyuncu. Morgane et ses nymphes (1971) yapımıyla biliniyor.17 Şubat 1982 tarihinde (67 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 01 Mart 1915
Ölüm Tarihi: 17 Şubat 1982
Doğum Yeri: Saint-Georges-de-Didonne, Charente-Maritime, Fransa
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 64 Dram Oyuncu 7.5 512
1979 64 Aksiyon Oyuncu 6.8 1,424
1975 60 Komedi Oyuncu 5.1 40

Bozkır Kurdu
1974 59 Dram Oyuncu 6.3 764
1974 59 Dram Oyuncu 5.9 100
1973 58 Suç Oyuncu 6.4 52
1972 57 Oyuncu    
1971 56 Fantastik Oyuncu 5.7 502
1962 47 Aksiyon Oyuncu 6.4 241
1952 37 Dram Oyuncu 6.7 134

Nereye Gidiyorsunuz?
1951 36 Dram Oyuncu 7.2 10,520
1951 36 Oyuncu 4.7 6
1942 27 Komedi Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017