Giriş Kayıt
Janet Bailey

Janet Bailey


Oyuncu

Janet Bailey, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: Janet C.A. Bailey | Janet Baily
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Zehirli Sarmaşık 4
2008 Dram Oyuncu    
2006 Komedi Oyuncu    

Tanrıdan Gelen
2004 Dram Oyuncu 4.8 22,595
2003 Komedi Oyuncu 6.2 447

Çaylak
2003 Aksiyon Oyuncu 6.6 116,964
2002 Dram Oyuncu    
2001 Dram Oyuncu    
2000 Suç Oyuncu 4.9 427
1998 Aksiyon Oyuncu    
1996 Dram Oyuncu 7.8 223
1995 Western Oyuncu    
Film Altyazıları
Gold (2,564) Personal Shopper (1,703) Get Out (1,686) Logan (1,493) Silence (1,400) The Age of Shadows (1,007) Split (962) La La Land (923) Rings (871) The Fate of the Furious (857)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,122) The Flash (4,848) Into the Badlands (3,228) Gotham (2,338) The Blacklist (1,830) Fargo (1,764) Game of Thrones (1,495) Vikings (1,439) The Last Kingdom (1,432) Billions (1,259)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017