Giriş Kayıt
Gilbert Bahon

Gilbert Bahon


Oyuncu

Gilbert Bahon, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1992 Dram Oyuncu 7.1 679

Küçük Hırsız
1988 Dram Oyuncu 7.0 1,426
1977 Dram Oyuncu 6.9 62

Yargiç ve celladi - Cinayet oyunu
1976 Suç Oyuncu 7.5 1,214

Şölen Başlasın
1975 Dram Oyuncu 7.2 920
1975 Suç Oyuncu 6.6 137
1975 Dram Oyuncu 6.1 12
1974 Romantik Oyuncu 7.1 162
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018