Giriş Kayıt
Norman Baert

Norman Baert (49)


Oyuncu

Norman Baert, 26 Ocak 1968 Ekeren, Belçika doğumlu oyuncu. Eski Davulcu (2007), 22 Mayıs (2010), (2014) Tedavi (2014), (2016) De Premier (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1968
Doğum Yeri: Ekeren, Belçika
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Gerilim Oyuncu 6.5 868

Tedavi
2014 46 Gizem Oyuncu 7.2 5,849

22 Mayıs
2010 42 Dram Oyuncu 6.0 615
2008 Dram Oyuncu 7.6 222

Eski Davulcu
2007 39 Komedi Oyuncu 7.1 7,975
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017