Giriş Kayıt
Norman Baert

Norman Baert (50)


Oyuncu

Norman Baert, 26 Ocak 1968 Ekeren, Belçika doğumlu oyuncu. Eski Davulcu (2007), 22 Mayıs (2010), (2014) Tedavi (2014), (2016) De Premier (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ocak 1968
Doğum Yeri: Ekeren, Belçika
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 48 Gerilim Oyuncu 6.3 1,471

Tedavi
2014 46 Gizem Oyuncu 7.2 6,554

22 Mayıs
2010 42 Dram Oyuncu 6.0 615
2008 Dram Oyuncu 7.6 222

Eski Davulcu
2007 39 Komedi Oyuncu 7.1 7,975
Film Altyazıları
Black Panther (2,800) Cargo (2,414) Red Sparrow (2,227) Game Night (1,633) True Crimes (1,525) Deadpool (1,201) Avengers: Infinity War (927) Annihilation (874) L'insulte (854) Den of Thieves (851)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,318) Supernatural (6,460) La casa de papel (4,330) Gotham (3,243) Arrow (3,206) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,127) The 100 (3,079) 13 Reasons Why (2,930) The Flash (2,391) Lucifer (1,958)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018