Giriş Kayıt
Martin Baer

Martin Baer


Görüntü Yönetmeni, Yönetmen, Kameraman, Oyuncu

Martin Baer, görüntü yönetmeni, yönetmen, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 51
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 143
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2002 Belgesel 7.1 2,028
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Dizi Altyazıları
La casa de papel (22,126) Vikings (2,221) Black Mirror (2,014) Counterpart (1,939) Bron/Broen (1,701) Legends of Tomorrow (1,241) Supernatural (1,046) The Alienist (911) Altered Carbon (902) Blindspot (822)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018