Giriş Kayıt
Martin Baer

Martin Baer


Görüntü Yönetmeni, Kameraman, Oyuncu

Martin Baer, görüntü yönetmeni, kameraman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 51
2010 Belgesel Görüntü Yönetmeni
Yönetmen
7.7 143
2009 Belgesel Görüntü Yönetmeni    
2002 Belgesel 7.1 2,028
1971 Biyografi Kameraman 7.8 445
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,542) Den of Thieves (3,009) Maze Runner: The Death Cure (2,681) Hostiles (2,074) Winchester (1,827) A martfüi rém (1,767) Bleeding Steel (1,642) 12 Strong (1,485) The Commuter (1,332) Submergence (676)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,132) La casa de papel (8,090) The Big Bang Theory (3,656) Supernatural (3,122) Gotham (3,117) The Terror (2,942) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,861) Arrow (2,169) Fear the Walking Dead (1,620) Vikings (1,527)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018