Giriş Kayıt
Doona Bae

Doona Bae (38)


Oyuncu

Doona Bae, 11 Ekim 1979 Seoul, Güney Kore doğumlu oyuncu. Sense8 (2015), Yaratık (2006), Haklı İntikam (2002), Şişme Bebek (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1979
Doğum Yeri: Seoul, Güney Kore
Diğer Bir İsmi: Doo Na Bae | Bae Doo-na | Bae Doo Na
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.71 m
9.3 (15 Oy)
  • Currently 185.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (39)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu 8.9 635
2016 37 Dram Oyuncu 6.9 3,209
2015 Dram Oyuncu 8.4 99,377

Jupiter Yükseliyor
2015 36 Aksiyon Oyuncu 5.3 153,907
2014 35 Dram Oyuncu 7.0 1,408

Bulut Atlası
2012 33 Dram Oyuncu 7.5 305,736
2012 33 Dram Oyuncu 7.2 680

Kıyamet Kitabı
2012 33 Komedi Oyuncu    
2010 31 Oyuncu    
2010 31 Oyuncu    

Şişme Bebek
2009 30 Dram Oyuncu 6.9 4,194
2007 Oyuncu    

Yaratık
2006 27 Aksiyon Oyuncu 7.0 76,652
2006 Oyuncu    
2005 26 Komedi Oyuncu 7.6 2,503
2005 Oyuncu    
2003 24 Oyuncu    

Bahar Ayılarının Aşkı
2003 24 Komedi Oyuncu 6.1 229
2003 24 Aksiyon Oyuncu 5.6 1,189
2003 Oyuncu    

Haklı İntikam
2002 23 Suç Oyuncu 7.7 50,744
2002 23 Dram Oyuncu 6.7 291

Benim Kedimi Bakıma Alın
2001 22 Dram Oyuncu 7.4 1,941
2000 Oyuncu    
2000 21 Dram Oyuncu 6.0 227

Havlayan Köpekler Asla Isırmazlar
2000 21 Komedi Oyuncu 7.1 2,997
2000 Oyuncu    

Halka Virüs
1999 20 Korku Oyuncu 6.4 1,631
1999 Oyuncu    
1999 Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017