Giriş Kayıt
Reza Badiyi

Reza Badiyi (81)


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Reza Sayed Badiyi, 17 Nisan 1930 Arak, İran doğumlu yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı. Sliders (1995), Sihirbaz Dev Adam (1978), Görevimiz Tehlike (1966), Mortal Kombat: Conquest (1998) gibi yapımlarla biliniyor.20 Ağustos 2011 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Reza Sayed Badiyi
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1930
Ölüm Tarihi: 20 Ağustos 2011
Doğum Yeri: Arak, İran
Diğer Bir İsmi: Raza Badiyi | Reza S. Badiyi
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 78 Belgesel Çeşitli    
1999 Suç Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 7,727

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,741
1996 Aksiyon Yönetmen    
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,771
1994 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 37,473
1991 Animasyon Yönetmen 7.5 13,322

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.2 20,303
1988 Macera Yönetmen 6.5 855
1988 Dram Yönetmen 7.5 2,505
1987 Suç Yönetmen 6.4 1,448
1986 Aksiyon Yönetmen 8.2 4,670

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 2,460
1981 Suç Yönetmen 6.8 2,280

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Yönetmen 7.0 9,388
1978 Suç Yönetmen 6.8 998
1977 Dram Yönetmen    
1976 46 Dram Yönetmen 6.0 42
1975 Aksiyon Yönetmen 7.0 5,352
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,237

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Yönetmen 7.1 6,405
1974 Macera Yönetmen 7.2 151
1970 Komedi Çeşitli 8.2 5,134
1970 40 Dram Çeşitli 7.4 342
1968 Suç Yönetmen
Çeşitli
7.4 4,369
1967 Aksiyon Yönetmen 7.3 1,819

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Yönetmen 8.0 5,958
1965 Komedi Yönetmen
Çeşitli
8.3 8,674

Ruhlar Karnavalı
1962 32 Korku Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.2 13,988
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017