Giriş Kayıt
Reza Badiyi

Reza Badiyi (81)


Yönetmen, Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Reza Sayed Badiyi, 17 Nisan 1930 Arak, İran doğumlu yönetmen, oyuncu, yönetmen asistanı. Sliders (1995), Sihirbaz Dev Adam (1978), Görevimiz Tehlike (1966), Mortal Kombat: Conquest (1998) gibi yapımlarla biliniyor.20 Ağustos 2011 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Reza Sayed Badiyi
Doğum Tarihi: 17 Nisan 1930
Ölüm Tarihi: 20 Ağustos 2011
Doğum Yeri: Arak, İran
Diğer Bir İsmi: Raza Badiyi | Reza S. Badiyi
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 78 Belgesel Çeşitli    
1999 Suç Yönetmen    
1998 Aksiyon Yönetmen 6.6 3,278
1997 Aksiyon Yönetmen 7.5 7,604

Erken Baskı
1996 Dram Yönetmen 7.5 9,591
1996 Aksiyon Yönetmen    
1995 Bilim-Kurgu Yönetmen 7.4 13,569
1994 Dram Yönetmen    

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Yönetmen 7.9 36,484
1991 Animasyon Yönetmen 7.5 13,075

Sahil Güvenlik
1989 Dram Yönetmen 5.1 19,685
1988 Macera Yönetmen 6.5 815
1988 Dram Yönetmen 7.5 2,436
1987 Suç Yönetmen 6.4 1,448
1986 Aksiyon Yönetmen 8.2 4,670

Şahin Tepesi
1981 Dram Yönetmen 6.2 2,408

Sihirbaz Dev Adam
1978 Aksiyon Yönetmen 7.0 9,164
1978 Suç Yönetmen 6.8 998
1977 Dram Yönetmen    
1976 46 Dram Yönetmen 6.0 42
1975 Aksiyon Yönetmen 7.0 5,204
1974 Suç Yönetmen 8.1 5,074

6 Milyon Dolarlık Adam
1974 Aksiyon Yönetmen 7.1 6,184
1974 Macera Yönetmen 7.2 151
1970 Komedi Çeşitli 8.2 4,998
1970 40 Dram Çeşitli 7.4 342
1968 Suç Yönetmen
Çeşitli
7.4 4,257
1967 Aksiyon Yönetmen 7.3 1,750

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Yönetmen 8.0 5,790
1965 Komedi Yönetmen
Çeşitli
8.3 8,491

Ruhlar Karnavalı
1962 32 Korku Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.2 13,988
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017