Giriş Kayıt
Andre Bacha

Andre Bacha


Sesler

Andre Bacha, sesler. İlk Canilik (1995), Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus (1991), Frankie And Johnny (1991), The Opposite of Sex (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrei Bacha | André Bacha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Sesler 6.4 300
1998 Romantik Sesler 6.2 5,254
1998 Komedi Sesler 6.5 18,830
1997 Dram Sesler 6.2 1,465

İlk Canilik
1995 Dram Sesler 7.3 22,978
1994 Komedi Sesler 4.1 181
1994 Aksiyon Sesler 4.8 2,496

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Sesler 4.9 34,076
1991 Komedi Sesler 6.7 24,514

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler 3.6 1,779

Omen IV
1991 Korku Sesler 3.8 3,847
1991 Korku Sesler 3.3 542
1989 Aksiyon Sesler 6.3 1,768
1988 Dram Sesler 5.8 1,489
1988 Suç Sesler 5.4 737
1986 Suç Sesler    
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,069) Stronger (4,039) Dunkirk (3,020) Loving Vincent (1,889) American Made (1,605) It (1,577) Flatliners (1,545) Kingsman: The Golden Circle (1,430) Mother! (1,321) The Foreigner (728)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,896) Mr. Robot (6,549) Shameless (5,582) Game of Thrones (3,213) Manhunt: Unabomber (2,737) Peaky Blinders (2,634) Designated Survivor (1,482) Lucifer (1,327) The Big Bang Theory (1,263) Supernatural (1,153)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017