Giriş Kayıt
Andre Bacha

Andre Bacha


Sesler

Andre Bacha, sesler. İlk Canilik (1995), Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus (1991), Frankie And Johnny (1991), The Opposite of Sex (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Andrei Bacha | André Bacha
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1998 Komedi Sesler 6.4 300
1998 Romantik Sesler 6.2 5,254
1998 Komedi Sesler 6.5 18,485
1997 Dram Sesler 6.2 1,465

İlk Canilik
1995 Dram Sesler 7.3 22,460
1994 Komedi Sesler 4.1 181
1994 Aksiyon Sesler 4.8 2,336
1991 Komedi Sesler 6.7 23,157

Elm Sokağında Kabus 6: Son Kabus
1991 Komedi Sesler 4.9 32,082

Omen IV
1991 Korku Sesler 3.8 3,847
1991 Korku Sesler 3.3 542

Küçük Canavarlar 3
1991 Komedi Sesler    
1989 Aksiyon Sesler 6.3 1,768
1988 Dram Sesler 5.8 1,489
1988 Suç Sesler 5.4 737
1986 Suç Sesler    
Film Altyazıları
Live by Night (9,734) Resident Evil: The Final Chapter (8,751) Hidden Figures (4,636) Rogue One (4,209) Patriots Day (4,198) Assassin's Creed (3,713) Split (3,467) Allied (3,446) Paterson (3,260) Why Him? (1,747)
Dizi Altyazıları
Legion (4,366) The 100 (3,955) Arrow (3,207) Black Sails (3,126) The Expanse (3,028) The Originals (2,741) Colony (2,570) The Flash (2,234) The Last Kingdom (2,138) Vikings (2,000)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017