Giriş Kayıt
Jacqueline Babbin

Jacqueline Babbin (80)


Yapımcı

Jacqueline Babbin, 26 Temmuz 1921 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. Loving (1995) yapımıyla biliniyor.06 Ekim 2001 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1921
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 2001
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yapımcı    
1976 Biyografi Yapımcı 8.0 4,906
1970 Dram Yapımcı 6.7 2,156
1966 45 Dram Yapımcı    
1963 Dram Yapımcı    
1958 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,342) Hostiles (2,757) Den of Thieves (2,712) Maze Runner: The Death Cure (2,195) 12 Strong (2,030) Wildling (1,780) Peter Rabbit (1,039) The Commuter (1,031) Submergence (901) A Quiet Place (757)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,523) The Terror (3,406) The Flash (2,759) Legion (2,720) The Crossing (2,218) Supernatural (1,381) Vikings (1,373) The Expanse (1,296) The Big Bang Theory (1,165) Fear the Walking Dead (1,024)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018