Giriş Kayıt
Jacqueline Babbin

Jacqueline Babbin (80)


Yapımcı

Jacqueline Babbin, 26 Temmuz 1921 New York City, New York, ABD doğumlu yapımcı. Loving (1995) yapımıyla biliniyor.06 Ekim 2001 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1921
Ölüm Tarihi: 06 Ekim 2001
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Dram Yapımcı    
1976 Biyografi Yapımcı 8.0 4,906
1970 Dram Yapımcı 6.7 2,129
1966 45 Dram Yapımcı    
1963 Dram Yapımcı    
1958 Dram Çeşitli    
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (19,336) Blade Runner 2049 (3,215) Jigsaw (2,354) Geostorm (2,125) Last Flag Flying (1,638) The Man from Earth: Holocene (1,429) Dunkirk (1,198) It (985) The Foreigner (940) Justice League (705)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,966) Black Mirror (5,267) Shameless (5,157) The Big Bang Theory (3,098) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,001) Star Trek: Discovery (2,965) Supernatural (2,908) The X Files (2,057) The Gifted (1,685) The Blacklist (1,554)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018