Giriş Kayıt
Rutkay Aziz

Rutkay Aziz (70)


Oyuncu

Aziz Rutkay, 01 Ocak 1947 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Cumhuriyet (1998), Piano Piano Bacaksız (1991), Yol Ayrımı (2017), (2004) Avrupa Yakası (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aziz Rutkay
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
9.0 (19 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 70 Dram Oyuncu 7.0 961
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,305

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 63 Dram Oyuncu 5.2 318
2008 61 Dram, Romantik Oyuncu    
2007 60 Dram Oyuncu 2.9 78
2005 58 Belgesel Oyuncu 8.0 25
2004 Komedi Oyuncu 8.4 10,700
2004 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.1 2,044
2002 55 Dram Oyuncu 6.0 262
2000 Oyuncu 2.3 15
1999 52 Aile Oyuncu 5.7 456
1998 51 Tarihi Oyuncu 7.8 1,332
1996 Romantik Oyuncu 4.5 13
1994 47 Tarihi Oyuncu 8.7 1,650
1991 44 Dram Oyuncu 7.6 488
1991 44 Komedi Oyuncu 7.7 1,132
1989 42 Dram Oyuncu 6.1 48
1989 Komedi Oyuncu 8.2 2,139

Sis
1988 41 Dram Oyuncu 6.8 171
1988 41 Romantik Oyuncu 6.2 64
1987 40 Dram Oyuncu 6.8 205
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017