Giriş Kayıt
Rutkay Aziz

Rutkay Aziz (71)


Oyuncu

Aziz Rutkay, 01 Ocak 1947 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Cumhuriyet (1998), Yol Ayrımı (2017), Piano Piano Bacaksız (1991), Gizli Yüz (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aziz Rutkay
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
9.0 (20 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 70 Dram Oyuncu 6.8 1,508
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,535

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 63 Dram Oyuncu 5.2 324
2008 61 Dram, Romantik Oyuncu    
2007 60 Dram Oyuncu 2.9 78
2005 58 Belgesel Oyuncu 8.0 25
2004 Komedi Oyuncu 8.4 11,481
2004 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.2 2,151
2002 55 Dram Oyuncu 6.3 279
2000 Oyuncu 2.3 15
1999 52 Aile Oyuncu 5.7 474
1998 51 Tarihi Oyuncu 7.8 1,365
1996 Romantik Oyuncu 4.5 13
1994 47 Tarihi Oyuncu 8.6 1,692
1991 44 Dram Oyuncu 7.7 522
1991 44 Komedi Oyuncu 7.8 1,186
1989 42 Dram Oyuncu 6.1 48
1989 Komedi Oyuncu 8.2 2,224

Sis
1988 41 Dram Oyuncu 6.9 174
1988 41 Romantik Oyuncu 6.2 64
1987 40 Dram Oyuncu 6.8 209
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018