Giriş Kayıt
Rutkay Aziz

Rutkay Aziz (71)


Oyuncu

Aziz Rutkay, 01 Ocak 1947 Istanbul, Türkiye doğumlu oyuncu. Yol Ayrımı (2017), Cumhuriyet (1998), Piano Piano Bacaksız (1991), Gizli Yüz (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Aziz Rutkay
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1947
Doğum Yeri: Istanbul, Türkiye
9.0 (20 Oy)
  • Currently 180/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (12)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 70 Dram Oyuncu 6.7 2,080
2012 Komedi Oyuncu 7.1 4,659

Takiye: Allah'ın Yolunda
2010 63 Dram Oyuncu 5.2 331
2008 61 Dram, Romantik Oyuncu    
2007 60 Dram Oyuncu 3.0 79
2005 58 Belgesel Oyuncu 8.0 25
2004 Komedi Oyuncu 8.4 11,894
2004 Dram Oyuncu    
2003 Komedi Oyuncu 6.2 2,224
2002 55 Dram Oyuncu 6.3 285
2000 Oyuncu 2.3 15
1999 52 Aile Oyuncu 5.7 488
1998 51 Tarihi Oyuncu 7.8 1,397
1996 Romantik Oyuncu 4.5 13
1994 47 Tarihi Oyuncu 8.7 1,738
1991 44 Dram Oyuncu 7.7 557
1991 44 Komedi Oyuncu 7.8 1,234
1989 42 Dram Oyuncu 6.1 48
1989 Komedi Oyuncu 8.2 2,324
1989 Dram Oyuncu 7.4 92

Sis
1988 41 Dram Oyuncu 6.9 177
1988 41 Romantik Oyuncu 6.2 64
1987 40 Dram Oyuncu 6.8 216
Film Altyazıları
Rampage (13,483) Ready Player One (9,819) Escape Plan 2: Hades (7,497) Tomb Raider (2,038) The Cured (1,976) Set It Up (1,016) Blockers (989) Den 12. mann (938) Journey's End (820) Black Panther (694)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,957) 12 Monkeys (3,202) La casa de papel (2,714) Into the Badlands (2,633) Legion (1,705) Fear the Walking Dead (1,458) The Expanse (1,360) Vikings (1,053) The Crossing (1,051) The 100 (1,006)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018