Giriş Kayıt
Alain Azerot

Alain Azerot


Oyuncu

Alain Azerot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Kısa Metraj Oyuncu    

Baş Belası
2013 Dram Oyuncu 6.5 44
2013 Oyuncu 5.5 72
2012 Dram Oyuncu 6.4 55
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6

8. Harikalar Diyarı
2008 Dram Oyuncu 6.4 430
2003 Komedi Oyuncu 5.7 676
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,115
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017