Giriş Kayıt
Alain Azerot

Alain Azerot


Oyuncu

Alain Azerot, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Baş Belası
2013 Dram Oyuncu 6.5 44
2013 Oyuncu 5.5 72
2012 Dram Oyuncu 6.4 55
2009 Kısa Metraj Oyuncu 8.0 6

8. Harikalar Diyarı
2008 Dram Oyuncu 6.4 430
2003 Komedi Oyuncu 5.7 676
2003 Aksiyon Oyuncu 6.3 3,115
Film Altyazıları
Passengers (8,243) Doctor Strange (4,089) Assassin's Creed (3,892) Arrival (2,823) Allied (2,656) xXx: Return of Xander Cage (2,591) Moana (1,812) Forushande (1,649) Hacksaw Ridge (1,630) Split (1,443)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,552) Supernatural (8,263) Legion (8,170) Arrow (6,009) Black Sails (3,804) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,789) Taboo (3,761) Vikings (3,747) Suits (3,336) The Expanse (3,103)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017