Giriş Kayıt
Anna Azcona

Anna Azcona


Oyuncu

Anna Azcona, Badalona, Barcelona, Catalonia, İspanya doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Badalona, Barcelona, Catalonia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Ana Azcona
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Oyuncu    

Korku Virüsü
2015 Oyuncu 7.4 33
2015 Dram Oyuncu 6.7 23
2009 Dram Oyuncu 4.2 78
2007 5.2 77
2006 Dram Oyuncu 6.3 18
2004 Dram Oyuncu 7.1 81

Aşkın Gıdası
2002 Dram 6.0 1,357
2001 Komedi    
2000 Dram Oyuncu 6.3 137

Ölmek (Veya Ölmemek)
2000 Dram Oyuncu 7.0 276
1995 Komedi Oyuncu 6.6 170
Dizi Altyazıları
Fargo (6,293) American Gods (6,077) Arrow (5,871) The Flash (5,016) The 100 (4,381) 12 Monkeys (3,593) The Blacklist (3,542) Better Call Saul (3,312) Supernatural (3,125) Game of Thrones (2,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017