Giriş Kayıt
Ege Aydan

Ege Aydan (60)


Oyuncu

Ege Aydan, 01 Ocak 1958 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. İstanbul Kanatlarımın Altında (1996), Kurtuluş (1994), Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), Behzat Ç.: - Seni Kalbime Gömdüm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
7.7 (9 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 59 Dram Oyuncu 5.7 310
2017 59 Romantik Oyuncu 6.1 665
2017 Dram Oyuncu 5.6 179
2016 Dram Oyuncu 6.4 320
2014 56 Dram Oyuncu 6.5 1,937
2014 Komedi Oyuncu 4.9 214
2014 56 Dram Oyuncu 7.3 6,683
2013 Dram Oyuncu 5.8 18
2013 55 Dram Oyuncu 4.9 17
2011 53 Aksiyon Oyuncu 7.7 8,010
2010 Suç Oyuncu 8.7 21,744
2008 50 Dram Oyuncu 7.0 2,029
2007 49 Suç Oyuncu 5.8 538
2007 Komedi Oyuncu 5.2 1,622
2006 48 Dram Oyuncu 5.0 606
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,627
2006 Dram Oyuncu 5.3 2,600
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2003 45 Dram Oyuncu 3.6 865
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,676
2001 43 Komedi Oyuncu 5.4 380
2000 Oyuncu 4.9 33
1998 Oyuncu 3.8 35
1997 39 Suç Oyuncu 7.8 7,858
1997 Dram Oyuncu 6.7 127
1996 38 Dram Oyuncu 7.1 2,839
1996 Dram Oyuncu 6.4 268
1996 38 Oyuncu    
1994 36 Oyuncu 6.5 285
1994 36 Tarihi Oyuncu 8.7 1,737
1974 Komedi Oyuncu 6.8 325
Dizi Altyazıları
Westworld (4,499) La casa de papel (2,264) The Expanse (1,926) Legion (1,589) Colony (1,400) Goliath (1,200) Cloak & Dagger (1,199) Vikings (913) Lucifer (769) 12 Monkeys (767)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018