Giriş Kayıt
Ege Aydan

Ege Aydan (60)


Oyuncu

Ege Aydan, 01 Ocak 1958 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. İstanbul Kanatlarımın Altında (1996), Kurtuluş (1994), Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), Behzat Ç.: - Seni Kalbime Gömdüm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
7.7 (9 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 59 Dram Oyuncu 6.2 168
2017 59 Romantik Oyuncu 6.0 588
2017 Dram Oyuncu 5.7 126
2016 Dram Oyuncu 6.4 260
2014 56 Dram Oyuncu 6.5 1,854
2014 Komedi Oyuncu 4.7 184
2014 56 Dram Oyuncu 7.4 6,449
2013 Dram Oyuncu 6.5 15
2013 55 Dram Oyuncu 4.9 17
2011 53 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,864
2010 Suç Oyuncu 8.8 21,269
2008 50 Dram Oyuncu 7.0 1,998
2007 49 Suç Oyuncu 5.8 531
2007 Komedi Oyuncu 5.2 1,580
2006 48 Dram Oyuncu 5.0 598
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,573
2006 Dram Oyuncu 5.2 2,516
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2003 45 Dram Oyuncu 3.6 855
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,632
2001 43 Komedi Oyuncu 5.4 376
1998 Oyuncu 3.8 35
1997 39 Suç Oyuncu 7.8 7,660
1997 Dram Oyuncu 6.7 127
1996 38 Dram Oyuncu 7.1 2,782
1996 Dram Oyuncu 6.4 267
1996 38 Oyuncu    
1994 36 Oyuncu 6.5 277
1994 36 Tarihi Oyuncu 8.6 1,692
1974 Komedi Oyuncu 6.9 322
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018