Giriş Kayıt
Ege Aydan

Ege Aydan (59)


Oyuncu

Ege Aydan, 01 Ocak 1958 Ankara, Türkiye doğumlu oyuncu. İstanbul Kanatlarımın Altında (1996), Kurtuluş (1994), Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku (2014), Behzat Ç.: - Seni Kalbime Gömdüm (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1958
Doğum Yeri: Ankara, Türkiye
7.7 (9 Oy)
  • Currently 153.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (8)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 59 Dram Oyuncu 6.3 31
2017 59 Romantik Oyuncu 6.0 493
2016 Dram Oyuncu 6.4 226
2014 56 Dram Oyuncu 6.5 1,776
2014 Komedi Oyuncu 5.0 151
2014 56 Dram Oyuncu 7.4 6,189
2013 Dram Oyuncu 6.7 13
2013 55 Dram Oyuncu 4.9 17
2011 53 Aksiyon Oyuncu 7.7 7,735
2010 Suç Oyuncu 8.8 20,806
2008 50 Dram Oyuncu 7.0 1,955
2007 49 Suç Oyuncu 5.8 527
2007 Komedi Oyuncu 5.2 1,539
2006 48 Dram Oyuncu 5.0 592
2006 Dram Oyuncu 5.5 2,501
2006 Dram Oyuncu 5.2 2,425
2005 Dram Oyuncu 7.2 17
2004 Dram Oyuncu 7.5 127
2003 45 Dram Oyuncu 3.6 846
2002 Dram Oyuncu 5.9 1,599
2001 43 Komedi Oyuncu 5.4 358
1998 Oyuncu 3.8 35
1997 39 Suç Oyuncu 7.8 7,431
1997 Dram Oyuncu 6.7 127
1996 38 Dram Oyuncu 7.1 2,716
1996 Dram Oyuncu 6.5 262
1996 38 Oyuncu    
1994 36 Oyuncu 6.5 267
1994 36 Tarihi Oyuncu 8.7 1,649
1974 Komedi Oyuncu 6.8 308
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017