Giriş Kayıt
Alan Ayckbourn

Alan Ayckbourn (79)


Senarist, Oyuncu

Alan Ayckbourn, 12 Nisan 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. Kalpler (2006), Smoking/No Smoking (1993), The Revengers' Comedies (1998), Aimer, boire et chanter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1939
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Alan Ayckbourn | Peter Caulfield
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 75 Dram Senarist 6.0 911

Kalpler
2006 67 Dram Senarist 7.0 3,346
1998 59 Komedi Senarist 6.2 1,445
1993 54 Komedi Senarist 7.6 1,416
1989 50 Komedi Senarist 5.6 557
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 99
Film Altyazıları
Red Sparrow (3,255) Hostiles (2,738) Den of Thieves (2,681) Maze Runner: The Death Cure (2,174) 12 Strong (2,012) Wildling (1,772) The Commuter (1,023) Peter Rabbit (1,013) Submergence (866) A Quiet Place (745)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,433) The Terror (3,374) The Flash (2,708) Legion (2,671) The Crossing (2,186) Vikings (1,353) Supernatural (1,346) The Expanse (1,258) The Big Bang Theory (1,128) Fear the Walking Dead (1,018)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018