Giriş Kayıt
Alan Ayckbourn

Alan Ayckbourn (79)


Senarist, Oyuncu

Alan Ayckbourn, 12 Nisan 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. Kalpler (2006), Smoking/No Smoking (1993), The Revengers' Comedies (1998), Aimer, boire et chanter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1939
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Alan Ayckbourn | Peter Caulfield
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 75 Dram Senarist 6.0 911

Kalpler
2006 67 Dram Senarist 7.0 3,346
1998 59 Komedi Senarist 6.2 1,445
1993 54 Komedi Senarist 7.6 1,416
1989 50 Komedi Senarist 5.6 557
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 99
Film Altyazıları
Rampage (15,330) Ready Player One (10,892) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,718) The Cured (1,518) Blockers (1,238) Den 12. mann (720) Set It Up (547) Black Panther (542) Journey's End (474)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,003) 12 Monkeys (2,971) Into the Badlands (2,712) La casa de papel (2,189) The 100 (1,770) Legion (1,422) Fear the Walking Dead (1,136) The Crossing (1,093) The Expanse (994) Unsolved (980)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018