Giriş Kayıt
Alan Ayckbourn

Alan Ayckbourn (78)


Senarist, Oyuncu

Alan Ayckbourn, 12 Nisan 1939 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu senarist, oyuncu. Kalpler (2006), Smoking/No Smoking (1993), The Revengers' Comedies (1998), Aimer, boire et chanter (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 12 Nisan 1939
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Sir Alan Ayckbourn | Peter Caulfield
Burcu: Koç
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 75 Dram Senarist 6.0 911

Kalpler
2006 67 Dram Senarist 7.0 3,346
1998 59 Komedi Senarist 6.2 1,445
1993 54 Komedi Senarist 7.6 1,416
1989 50 Komedi Senarist 5.6 557
1975 Belgesel Oyuncu 8.6 99
Film Altyazıları
Gold (2,557) Personal Shopper (1,689) Get Out (1,685) Logan (1,485) Silence (1,392) The Age of Shadows (1,004) Split (957) La La Land (923) Rings (868) The Fate of the Furious (851)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,096) The Flash (4,806) Into the Badlands (3,226) Gotham (2,321) The Blacklist (1,829) Fargo (1,753) Game of Thrones (1,492) Vikings (1,430) The Last Kingdom (1,427) Billions (1,248)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017