Hülya Avşar (50)


Oyuncu
3.7 (24 Oy)
  • Currently 73.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
 

favori
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu:1.68 m
Resimleri (51)
  • Hülya Avsar
  • Hülya Avsar
  • Hülya Avsar
  • Hülya Avsar
  • Hülya Avsar
Hayranlar (7 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
Berlin in Berlin 1993 Dram Oyuncu 5.9 660
Süper Yıldız 1995 Oyuncu 3.1 12
Salkim hanimin taneleri
Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 646
Benim sinemalarim 1990 Dram Oyuncu 6.9 67
Nefret 1984 Dram Oyuncu 5.2 36
Yesil isik
Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.0 349
Dünya Fraggle 1988 Oyuncu 8.3 84
Iki genç kiz
İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.9 1,000
Kalbin zamani
Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.1 167
Zümrüt 2004 Dram Oyuncu 4.5 16
Ah bir zengin olsam 1998 Oyuncu 3.2 28
Savunma 2000 Oyuncu 2.8 14
Sevginin gücü 1994 Romantik Oyuncu 5.3 9
Alamancinin karisi 1987 Dram Oyuncu 5.0 55
Alın Yazım 1986 Dram Oyuncu 4.0 21
Asiksin 1988 Dram Oyuncu 2.6 120
Ask hikayemiz 1986 Oyuncu 4.1 32
Aysem 1984 Dram Oyuncu 4.8 91
Bir kadinin anatomisi
Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.2 66
Bir kirik bebek 1987 Dram Oyuncu 5.4 35
Fatmagül'ün suçu ne 1986 Dram Oyuncu 4.8 118
Fazilet 1990 Dram Oyuncu 6.9 51
Fotograflar 1989 Romantik Oyuncu 4.6 21
Günes dogarken 1984 Dram Oyuncu 6.6 44
Hababam sinifi askerde
Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.7 3,322
Hasanboguldu 1990 Dram Oyuncu 6.6 55
Hülya 1988 Romantik Oyuncu 5.5 1,669
Kahır 1983 Dram Oyuncu 4.5 32
Kaptan 1984 Romantik Oyuncu 4.8 62
Karanfilli naciye 1984 Romantik Oyuncu 5.1 17
Melodram 1988 Romantik Oyuncu 4.8 16
Suçlu gençlik 1985 Oyuncu 3.9 29
Tapilacak kadin 1985 Dram Oyuncu 3.3 21
Tele kizlar 1985 Dram Oyuncu 4.9 85
Tutku 1984 Dram Oyuncu 6.1 30
Zeynep Ögretmen 1989 Dram Oyuncu 5.0 50
Ölüm yolu 1985 Macera Oyuncu 4.0 25
Ömrümün tek gecesi 1984 Dram Oyuncu 1.8 10
Üç halka 25 1986 Oyuncu 4.3 23
Kadin isterse 2004 Komedi Oyuncu 3.3 179
Bir ihtimal daha var 2007 Komedi Oyuncu 4.5 132
Mavi mavi 1985 Romantik Oyuncu 2.9 201
72. Kogus
72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 6.0 432
Max Maceraları: Dinoterra 2013 Animasyon Oyuncu