Giriş Kayıt

Hülya Avşar (51)


Oyuncu
3.9 (25 Oy)
  • Currently 78.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu:1.68 m
Resimleri (51)
Hayranlar (11 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Oyuncu 5.8 777
1995 Oyuncu    

Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 770
1990 Dram Oyuncu 6.9 81
1984 Dram Oyuncu 5.1 41

Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.2 407
1988 Oyuncu 8.2 95

İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,164

Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.1 197
2004 Dram Oyuncu    
1998 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 4.7 68
1986 Dram Oyuncu 3.6 31
1988 Dram Oyuncu 2.5 141
1986 Oyuncu 4.0 40
1984 Dram Oyuncu 3.5 106

Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.3 86
1987 Dram Oyuncu 5.6 45
1986 Dram Oyuncu 5.0 133
1990 Dram Oyuncu 6.7 69
1989 Romantik Oyuncu 4.2 25
1984 Dram Oyuncu 4.6 38

Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.8 3,953
1990 Dram Oyuncu 6.4 79
1988 Romantik Oyuncu 2.3 246
1983 Dram Oyuncu 4.5 38
1984 Romantik Oyuncu 4.9 80
1984 Romantik Oyuncu 4.8 25
1988 Romantik Oyuncu 5.2 20
1985 Dram Oyuncu 3.2 141
1985 Oyuncu 3.4 40
1985 Dram Oyuncu 3.0 28
1985 Dram Oyuncu 4.7 95
1984 Dram Oyuncu 6.0 34
1989 Dram Oyuncu 4.9 69
1985 Macera Oyuncu 3.8 38
1984 Dram Oyuncu 2.0 20
1986 Oyuncu 4.0 27
2004 Komedi Oyuncu 3.5 227
2007 Komedi Oyuncu 4.6 144
1985 Romantik Oyuncu 3.2 269

72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 5.9 542
2013 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015