Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Hülya Avşar

Hülya Avşar (52)


Oyuncu
Doğum Tarihi:
08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri:
Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
3.6 (29 Oy)
  • Currently 71.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.8 535
2013 Animasyon Oyuncu    

72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 5.9 569
2007 Komedi Oyuncu 4.6 145

İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,230

Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.8 4,395

Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.0 201
2004 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 3.5 244

Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.2 432
2000 Oyuncu    

Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 812
1998 Oyuncu    

Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.1 94
1995 Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu    
1993 Dram Oyuncu 5.7 854
1990 Dram Oyuncu 6.9 82
1990 Dram Oyuncu 7.3 85
1990 Dram Oyuncu 6.4 82
1989 Romantik Oyuncu 5.2 28
1989 Dram Oyuncu 4.9 73
1988 Oyuncu 8.1 97
1988 Dram Oyuncu 2.7 158
1988 Romantik Oyuncu 2.6 274
1988 Romantik Oyuncu 7.6 37
1987 Dram Oyuncu 4.6 75
1987 Dram Oyuncu 5.7 48
1986 Dram Oyuncu 3.6 30
1986 Oyuncu 4.2 41
1986 Dram Oyuncu 5.0 146
1986 Oyuncu 3.9 29
1985 Dram Oyuncu 3.2 154
1985 Oyuncu 3.6 43
1985 Dram Oyuncu 3.0 34
1985 Dram Oyuncu 3.7 102
1985 Macera Oyuncu 3.8 39
1985 Romantik Oyuncu 3.3 298
1984 Dram Oyuncu 5.2 42
1984 Dram Oyuncu 3.7 121
1984 Dram Oyuncu 4.6 41
1984 Romantik Oyuncu 4.9 88
1984 Romantik Oyuncu 5.0 23
1984 Dram Oyuncu 6.1 38
1984 Dram Oyuncu 2.0 20
1983 Dram Oyuncu 4.6 39
Türkçe Altyazı © 2007 - 2016