Giriş Kayıt

Hülya Avşar (51)


Oyuncu
3.9 (25 Oy)
  • Currently 78.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu:1.68 m
Resimleri (51)
Hayranlar (10 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Oyuncu 5.8 768
1995 Oyuncu    

Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 757
1990 Dram Oyuncu 6.9 81
1984 Dram Oyuncu 5.1 41

Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.2 403
1988 Oyuncu 8.1 93

İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.8 1,148

Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.1 196
2004 Dram Oyuncu    
1998 Oyuncu    
2000 Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu    
1987 Dram Oyuncu 4.7 68
1986 Dram Oyuncu 3.6 31
1988 Dram Oyuncu 2.5 141
1986 Oyuncu 4.1 38
1984 Dram Oyuncu 3.5 105

Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.3 86
1987 Dram Oyuncu 5.6 45
1986 Dram Oyuncu 5.0 131
1990 Dram Oyuncu 6.7 68
1989 Romantik Oyuncu 4.3 23
1984 Dram Oyuncu 4.6 38

Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.8 3,888
1990 Dram Oyuncu 6.5 78
1988 Romantik Oyuncu 2.4 242
1983 Dram Oyuncu 4.5 38
1984 Romantik Oyuncu 5.0 78
1984 Romantik Oyuncu 4.9 24
1988 Romantik Oyuncu 5.4 19
1985 Dram Oyuncu 3.2 141
1985 Oyuncu 3.4 40
1985 Dram Oyuncu 3.0 28
1985 Dram Oyuncu 4.7 95
1984 Dram Oyuncu 6.0 34
1989 Dram Oyuncu 4.9 69
1985 Macera Oyuncu 3.8 38
1984 Dram Oyuncu 2.0 20
1986 Oyuncu 4.0 27
2004 Komedi Oyuncu 3.5 217
2007 Komedi Oyuncu 4.7 143
1985 Romantik Oyuncu 3.2 263

72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 5.8 533
2013 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2015