Giriş Kayıt
Hülya Avşar

Hülya Avşar (53)


Oyuncu

Hülya Avşar, 08 Ekim 1963 Edremit, Balikesir, Türkiye doğumlu oyuncu. Hababam Sınıfı Askerde (2005), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015), İki Genç Kız (2005), Salkım Hanımın Taneleri (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
3.4 (31 Oy)
  • Currently 68.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.6 1,383
2013 50 Animasyon Oyuncu    
2011 48 Dram Oyuncu 5.8 631
2007 44 Komedi Oyuncu 4.5 151
2005 42 Dram Oyuncu 5.7 1,327
2005 42 Komedi Oyuncu 2.9 4,943
2004 41 Romantik Oyuncu 4.8 218
2004 41 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 3.6 260
2002 39 Komedi Oyuncu 3.2 468

Kediler Ve Köpekler
2001 38 Komedi Oyuncu 5.1 48,378
2000 Oyuncu 2.3 15
1999 36 Dram Oyuncu 6.4 947
1998 Oyuncu 3.8 35
1995 32 Dram Oyuncu 5.1 99
1995 Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu    
1993 30 Dram Oyuncu 5.7 972
1990 27 Dram Oyuncu 6.7 101
1990 27 Dram Oyuncu 7.1 95

Hasan Boğuldu
1990 27 Dram Oyuncu 6.6 96
1989 26 Romantik Oyuncu 5.4 27
1989 26 Dram Oyuncu 4.9 79
1988 Oyuncu 7.0 148
1988 25 Dram Oyuncu 2.6 184
1988 25 Romantik Oyuncu 2.6 302
1988 25 Romantik Oyuncu 7.6 37
1988 25 Dram Oyuncu 5.3 22
1987 24 Dram Oyuncu 4.7 78
1987 24 Dram Oyuncu 5.6 52
1986 23 Dram Oyuncu 3.6 32
1986 23 Oyuncu 4.3 42
1986 23 Dram Oyuncu 5.0 171
1986 23 Oyuncu 4.2 33
1985 22 Dram Oyuncu 3.2 170
1985 22 Oyuncu 3.5 44
1985 22 Dram Oyuncu 3.1 37
1985 22 Dram Oyuncu 3.7 112
1985 22 Macera Oyuncu 3.8 40
1985 22 Romantik Oyuncu 3.3 344
1984 21 Dram Oyuncu 5.4 58
1984 21 Dram Oyuncu 3.5 141
1984 21 Dram Oyuncu 4.6 43
1984 21 Romantik Oyuncu 4.9 97
1984 21 Romantik Oyuncu 4.8 25
1984 21 Dram Oyuncu 5.8 53
1984 21 Dram Oyuncu 2.0 22
1983 20 Dram Oyuncu 4.6 42
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017