Giriş Kayıt
Hülya Avşar

Hülya Avşar (53)


Oyuncu

Hülya Avşar, 08 Ekim 1963 Edremit, Balikesir, Türkiye doğumlu oyuncu. Hababam Sınıfı Askerde (2005), İki Genç Kız (2005), Muhteşem Yüzyıl: Kösem (2015), Salkım Hanımın Taneleri (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu: 1.68 m
3.5 (30 Oy)
  • Currently 70/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (55)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 6.7 1,095
2013 50 Animasyon Oyuncu    
2011 48 Dram Oyuncu 5.8 614
2007 44 Komedi Oyuncu 4.6 149
2005 42 Dram Oyuncu 5.7 1,302
2005 42 Komedi Oyuncu 2.9 4,766
2004 41 Romantik Oyuncu 5.0 212
2004 41 Dram Oyuncu    
2004 Komedi Oyuncu 3.6 259
2002 39 Komedi Oyuncu 3.2 456

Kediler Ve Köpekler
2001 38 Komedi Oyuncu 5.1 47,407
2000 Oyuncu 2.3 15
1999 36 Dram Oyuncu 6.4 916
1998 Oyuncu 3.8 35
1995 32 Dram Oyuncu 5.1 98
1995 Oyuncu    
1994 Romantik Oyuncu    
1993 30 Dram Oyuncu 5.7 936
1990 27 Dram Oyuncu 6.8 96
1990 27 Dram Oyuncu 7.1 92

Hasan Boğuldu
1990 27 Dram Oyuncu 6.6 93
1989 26 Romantik Oyuncu 5.4 27
1989 26 Dram Oyuncu 4.8 78
1988 Oyuncu 8.1 99
1988 25 Dram Oyuncu 2.7 176
1988 25 Romantik Oyuncu 2.6 293
1988 25 Romantik Oyuncu 7.6 37
1988 25 Dram Oyuncu 5.3 20
1987 24 Dram Oyuncu 4.7 78
1987 24 Dram Oyuncu 5.6 52
1986 23 Dram Oyuncu 3.6 32
1986 23 Oyuncu 4.3 42
1986 23 Dram Oyuncu 5.0 161
1986 23 Oyuncu 4.0 30
1985 22 Dram Oyuncu 3.2 164
1985 22 Oyuncu 3.5 44
1985 22 Dram Oyuncu 3.0 34
1985 22 Dram Oyuncu 3.7 106
1985 22 Macera Oyuncu 3.8 40
1985 22 Romantik Oyuncu 3.3 330
1984 21 Dram Oyuncu 5.4 54
1984 21 Dram Oyuncu 3.6 136
1984 21 Dram Oyuncu 4.6 43
1984 21 Romantik Oyuncu 4.9 94
1984 21 Romantik Oyuncu 4.9 24
1984 21 Dram Oyuncu 5.9 51
1984 21 Dram Oyuncu 2.0 21
1983 20 Dram Oyuncu 4.6 42
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (13,752) Passengers (8,739) Doctor Strange (5,050) Arrival (3,808) Assassin's Creed (3,145) Fences (3,120) Allied (2,916) Hacksaw Ridge (2,450) Moana (1,958) Forushande (1,563)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,824) The 100 (8,788) Legion (8,697) Taboo (8,497) The Big Bang Theory (6,186) Arrow (5,013) Black Sails (4,982) Vikings (3,762) The Expanse (3,521) The Flash (3,507)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017