Giriş Kayıt

Hülya Avşar (51)


Oyuncu
3.9 (25 Oy)
  • Currently 78.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu:1.68 m
Resimleri (51)
Hayranlar (7 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Oyuncu 5.9 711
1995 Oyuncu 3.1 12

Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 707
1990 Dram Oyuncu 6.9 75
1984 Dram Oyuncu 5.2 37

Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.1 383
1988 Oyuncu 8.3 89

İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.9 1,091

Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.1 185
2004 Dram Oyuncu 4.3 17
1998 Oyuncu 3.5 30
2000 Oyuncu 2.4 14
1994 Romantik Oyuncu 5.3 9
1987 Dram Oyuncu 4.7 65
1986 Dram Oyuncu 3.8 28
1988 Dram Oyuncu 2.5 134
1986 Oyuncu 4.1 34
1984 Dram Oyuncu 4.7 99

Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.2 81
1987 Dram Oyuncu 5.7 44
1986 Dram Oyuncu 5.0 127
1990 Dram Oyuncu 6.9 62
1989 Romantik Oyuncu 4.6 21
1984 Dram Oyuncu 6.6 44

Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.8 3,606
1990 Dram Oyuncu 6.4 68
1988 Romantik Oyuncu 5.5 1,669
1983 Dram Oyuncu 4.5 37
1984 Romantik Oyuncu 5.0 72
1984 Romantik Oyuncu 5.1 21
1988 Romantik Oyuncu 5.4 19
1985 Dram Oyuncu 3.2 125
1985 Oyuncu 3.5 36
1985 Dram Oyuncu 3.2 24
1985 Dram Oyuncu 4.9 90
1984 Dram Oyuncu 6.1 33
1989 Dram Oyuncu 5.1 61
1985 Macera Oyuncu 4.0 35
1984 Dram Oyuncu 2.1 15
1986 Oyuncu 4.2 25
2004 Komedi Oyuncu 3.4 202
2007 Komedi Oyuncu 4.6 140
1985 Romantik Oyuncu 3.2 236

72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 5.9 496
2013 Animasyon Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2014