Hülya Avşar (50)


Oyuncu
3.9 (25 Oy)
  • Currently 78.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

favori
Doğum Tarihi: 08 Ekim 1963 (Salı)
Doğum Yeri: Edremit, Balikesir, Türkiye
Burcu: Terazi
Boyu:1.68 m
Resimleri (51)
Hayranlar (7 Kişi )
Filmografi
  Film Adı Yılı Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 Dram Oyuncu 5.9 707
1995 Oyuncu 3.1 12

Salkım Hanımın Taneleri
1999 Dram Oyuncu 6.4 701
1990 Dram Oyuncu 6.9 75
1984 Dram Oyuncu 5.2 37

Yeşil Işık
2002 Komedi Oyuncu 3.1 382
1988 Oyuncu 8.3 89

İki Genç Kız
2005 Dram Oyuncu 5.9 1,087

Kalbin Zamanı
2004 Romantik Oyuncu 5.1 185
2004 Dram Oyuncu 4.3 17
1998 Oyuncu 3.5 30
2000 Oyuncu 2.4 14
1994 Romantik Oyuncu 5.3 9
1987 Dram Oyuncu 4.8 64
1986 Dram Oyuncu 3.9 27
1988 Dram Oyuncu 2.5 134
1986 Oyuncu 4.1 34
1984 Dram Oyuncu 4.7 99

Bir Kadının Anatomisi
1995 Dram Oyuncu 5.2 81
1987 Dram Oyuncu 5.6 43
1986 Dram Oyuncu 5.1 126
1990 Dram Oyuncu 6.9 62
1989 Romantik Oyuncu 4.6 21
1984 Dram Oyuncu 6.6 44

Hababam Sınıfı Askerde
2005 Komedi Oyuncu 2.8 3,597
1990 Dram Oyuncu 6.4 68
1988 Romantik Oyuncu 5.5 1,669
1983 Dram Oyuncu 4.5 37
1984 Romantik Oyuncu 5.0 71
1984 Romantik Oyuncu 5.1 21
1988 Romantik Oyuncu 5.4 19
1985 Dram Oyuncu 3.3 124
1985 Oyuncu 3.6 35
1985 Dram Oyuncu 3.2 24
1985 Dram Oyuncu 4.9 90
1984 Dram Oyuncu 6.2 32
1989 Dram Oyuncu 5.1 61
1985 Macera Oyuncu 4.1 34
1984 Dram Oyuncu 2.2 14
1986 Oyuncu 4.2 25
2004 Komedi Oyuncu 3.4 200
2007 Komedi Oyuncu 4.5 132
1985 Romantik Oyuncu 3.2 236

72. Koğuş
2011 Dram Oyuncu 5.9 493
2013 Animasyon Oyuncu