Giriş Kayıt
Maryellen Aviano

Maryellen Aviano


Casting, Dublör, Oyuncu

Maryellen Aviano, casting, dublör, oyuncu. Başlangıç (2010), Zincirsiz (2012), Yenilmezler (2012), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Ellen Aviano | Maryellen Aviano-Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Casting    
2018 Komedi Casting    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Casting 5.2 81,789

Gecenin Kanunu
2016 Suç Casting 6.4 37,145

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu
Casting
6.6 509,102

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Casting 7.4 19,442

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Casting 5.8 182,685

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Casting 5.7 265,969

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Casting 7.8 567,530

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Casting 7.0 464,639

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting
Dublör
6.4 173,826

Çelik Adam
2013 Aksiyon Casting 7.1 598,639

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör
Casting
7.8 426,375

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Casting 5.9 247,762

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Casting 7.2 611,307

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Casting 6.3 184,411

Zincirsiz
2012 Dram Casting 8.4 1,083,083

Yenilmezler
2012 Aksiyon Casting 8.1 1,073,261

Muppetlar
2011 Komedi Casting 7.1 78,768

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Casting 7.4 391,201

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Casting 6.7 326,760

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Casting 6.3 347,680
2011 Aksiyon Casting 7.0 594,811

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Casting 5.8 142,759

Yine mi Sen?
2010 Komedi Casting 5.8 43,814

Başlangıç
2010 Aksiyon Casting 8.8 1,646,852

Sevgililer Günü
2010 Komedi Casting 5.7 101,041

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Casting 6.6 74,662

Suretler
2009 Aksiyon Casting 6.3 157,878

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Casting 6.0 345,672

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Casting 3.5 10,420

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Casting 8.0 535,423
2009 Dram Casting 6.7 45,882

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Casting 5.7 47,111

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Casting 4.7 7,681

Gerçek Masallar
2008 Komedi Casting 6.1 77,197
2008 Dram Casting 5.2 1,576

Tavşan Kız
2008 Komedi Casting 5.5 68,910
2008 Aksiyon Casting 6.4 378,673

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Casting
Oyuncu
6.5 194,230

Krallık
2007 Aksiyon Casting
Oyuncu
7.1 106,788
2007 Aksiyon Casting 6.2 132,673

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Casting 6.0 200,808
2005 Aksiyon Casting 6.0 60,191

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Casting 6.2 66,917

Tatlı Cadı
2005 Komedi Casting 4.8 61,818

Xxx 2
2005 Aksiyon Casting 4.4 58,995

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Casting 5.7 60,434

Çılgın Cuma
2003 Komedi Casting 6.2 105,851

Büyük Balık
2003 Macera Casting 8.0 371,519

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Casting 4.8 106,568

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Casting 5.9 108,491

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Casting 6.1 286,352

Acemi Prenses
2001 Komedi Casting 6.3 104,828

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Casting 4.8 137,371

Diğer Kızkardeş
1999 Komedi Casting 6.5 10,718

Kaçak Gelin
1999 Komedi Casting 5.5 80,606

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Casting
3.8 64,573

Dava
1996 Dram Çeşitli 6.0 10,598

Kritik Karar
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 43,700

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Casting 5.4 38,475

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yönetmen Asistanı 4.3 3,827

Gizli Gerçek
1995 Suç Dublör
Casting
6.4 21,074

Çılgın Romantik
1993 Suç Çeşitli 7.9 175,954

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 137,208

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.5 821,614

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Dublör 6.3 15,272
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,577
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,778) Dunkirk (3,937) Stronger (2,732) It (2,180) Mother! (1,473) American Made (1,421) Kingsman: The Golden Circle (1,335) Loving Vincent (1,332) Flatliners (641) The Foreigner (635)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,261) Shameless (6,097) Mr. Robot (4,785) Game of Thrones (3,158) Peaky Blinders (2,105) Manhunt: Unabomber (2,025) Lucifer (1,667) Designated Survivor (1,510) Supernatural (1,379) The Big Bang Theory (1,089)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017