Giriş Kayıt
Maryellen Aviano

Maryellen Aviano


Casting, Dublör, Oyuncu

Maryellen Aviano, casting, dublör, oyuncu. Başlangıç (2010), Zincirsiz (2012), Yenilmezler (2012), Kaptan Amerika: Kış Askeri (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mary Ellen Aviano | Maryellen Aviano-Roberts
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Aksiyon Casting    
2018 Komedi Casting    

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Casting 5.3 40,932

Gecenin Kanunu
2016 Suç Casting 6.4 33,185

Batman v Superman: Adaletin Şafağı
2016 Aksiyon Oyuncu
Casting
6.6 491,462

Sen, Sen Değilsin
2014 Dram Casting 7.4 18,745

Ninja Kaplumbağalar
2014 Aksiyon Casting 5.8 180,775

Transformers: Kayıp Çağ
2014 Aksiyon Casting 5.7 261,729

Kaptan Amerika: Kış Askeri
2014 Aksiyon Casting 7.8 554,453

Thor: Karanlık Dünya
2013 Aksiyon Casting 7.0 452,159

Zor Kazanç
2013 Aksiyon Casting
Dublör
6.5 171,234

Çelik Adam
2013 Aksiyon Casting 7.1 587,260

Star Trek: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Dublör
Casting
7.8 422,010

Felekten Bir Gece 3
2013 Komedi Casting 5.9 243,402

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Casting 7.2 600,892

Muhteşem ve Kudretli Oz
2013 Macera Casting 6.3 183,018

Zincirsiz
2012 Dram Casting 8.4 1,059,797

Yenilmezler
2012 Aksiyon Casting 8.1 1,058,579

Muppetlar
2011 Komedi Casting 7.1 78,117

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Casting 7.4 386,614

Zamana Karşı
2011 Aksiyon Casting 6.7 322,702

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Casting 6.3 343,711
2011 Aksiyon Casting 7.0 581,122

Yeşil Yaban Arısı
2011 Aksiyon Casting 5.8 141,535

Yine mi Sen?
2010 Komedi Casting 5.8 43,382

Başlangıç
2010 Aksiyon Casting 8.8 1,614,072

Sevgililer Günü
2010 Komedi Casting 5.7 100,135

İlişki Durumu: Karmaşık
2009 Komedi Casting 6.6 73,800

Suretler
2009 Aksiyon Casting 6.3 156,545

Transformers: Yenilenlerin İntikamı
2009 Aksiyon Casting 6.0 341,487

Bir Dans Filmi
2009 Aksiyon Casting 3.5 10,420

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Casting 8.0 530,905
2009 Dram Casting 6.7 45,676

Sihirli Dağ
2009 Aksiyon Casting 5.7 46,388

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Casting 4.7 7,596

Gerçek Masallar
2008 Komedi Casting 6.1 76,299
2008 Dram Casting 5.2 1,576

Tavşan Kız
2008 Komedi Casting 5.5 67,931
2008 Aksiyon Casting 6.4 371,909

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 Aksiyon Casting
Oyuncu
6.5 191,956

Krallık
2007 Aksiyon Casting
Oyuncu
7.1 105,938
2007 Aksiyon Casting 6.2 131,170

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Casting 6.0 197,360
2005 Aksiyon Casting 6.0 59,745

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Casting 6.2 66,056

Tatlı Cadı
2005 Komedi Casting 4.8 61,041

Xxx 2
2005 Aksiyon Casting 4.4 58,186

Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2004 Komedi Casting 5.7 59,200

Çılgın Cuma
2003 Komedi Casting 6.1 104,124

Büyük Balık
2003 Macera Casting 8.0 367,550

Charlie'nin Melekleri: Tam Gaz
2003 Aksiyon Casting 4.8 105,405

Zaman Makinası
2002 Bilim-Kurgu Casting 5.9 107,664

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Casting 6.1 282,938

Acemi Prenses
2001 Komedi Casting 6.3 102,841

Vahşi Vahşi Batı
1999 Aksiyon Casting 4.8 135,712

Diğer Kızkardeş
1999 Komedi Casting 6.5 10,718

Kaçak Gelin
1999 Komedi Casting 5.5 79,385

Hız Tuzağı 2
1997 Aksiyon Dublör
Casting
3.8 63,816

Dava
1996 Dram Çeşitli 6.0 10,598

Kritik Karar
1996 Aksiyon Dublör
Çeşitli
6.4 43,131

Kuşatma Altında 2
1995 Aksiyon Casting 5.4 37,987

Bebek Bakıcıları
1995 Dram Yönetmen Asistanı 4.2 3,642

Gizli Gerçek
1995 Suç Dublör
Casting
6.4 20,729

Çılgın Romantik
1993 Suç Çeşitli 8.0 173,312

Cehennem Silahı 3
1992 Aksiyon Oyuncu 6.7 135,444

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.5 806,442

Ford Fairlane
1990 Aksiyon Dublör 6.3 15,109
1986 Aksiyon Çeşitli 5.5 8,577
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017