Giriş Kayıt
Avet Avetisyan

Avet Avetisyan (72)


Oyuncu

Avet Markosovich Voskanyan, 24 Kasım 1897 Tiflis, Rusyan Empire [bugünkü Tbilisi, Republic of Georgia] doğumlu oyuncu. Zangezur (1938) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Avet Markosovich Voskanyan
Doğum Tarihi: 24 Kasım 1897
Doğum Yeri: Tiflis, Rusyan Empire [bugünkü Tbilisi, Republic of Georgia]
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1949 52 Komedi Oyuncu 3.8 19
1947 50 Macera Oyuncu 4.7 15
1944 47 Macera Oyuncu 7.3 14
1938 41 Dram Oyuncu 5.2 24
1935 38 Dram Oyuncu 7.0 72
1928 31 Dram Oyuncu 5.8 21
1927 30 Dram Oyuncu 7.2 52
1925 28 Dram Oyuncu 7.1 86
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018