Giriş Kayıt
Carl Austin

Carl Austin (49)


Senarist, Oyuncu

Carl Austin, 13 Mart 1968 Los Angeles, California, ABD doğumlu senarist, oyuncu. Mausam (2011), Provoked: A True Story (2006), Shoot on Sight (2007), Natasha (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Mart 1968
Doğum Yeri: Los Angeles, California, ABD
Burcu: Balık
Boyu: 1.85 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Aksiyon Senarist    
2011 43 Dram Senarist 4.7 4,370
2007 39 Suç Senarist 6.1 1,474
2007 39 Gerilim Senarist 5.1 521
2006 38 Dram Senarist 4.8 67
2006 38 Dram Senarist 6.6 1,773
2005 37 Dram Oyuncu
Senarist
3.7 177
1997 29 Macera Oyuncu 5.1 1,760
1994 26 Gerilim Senarist 4.1 217
1993 25 Gerilim Senarist 5.0 229
1988 Dram Senarist 2.7 385
Film Altyazıları
Baywatch (12,644) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,992) 6 Days (2,928) Dangal (2,604) Dunkirk (1,929) Lady Macbeth (1,390) King Arthur: Legend of the Sword (1,324) Security (1,279) Wakefield (1,129) Alien: Covenant (1,097)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (130,509) Rick and Morty (4,970) The Defenders (3,663) The Strain (3,366) Suits (2,176) Preacher (1,794) Mr. Mercedes (1,526) The Last Ship (1,470) Fargo (1,434) The Sinner (1,239)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017