Giriş Kayıt
Mischa Auer

Mischa Auer (61)


Oyuncu

Mischa Ounskowsky, 17 Kasım 1905 St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya] doğumlu oyuncu. Kovboy Ve Yosma (1939), The Flame of New Orleans (1941), Para Beraber Gitmez (1938), On Küçük Zenci (1945) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mart 1967 tarihinde (61 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mischa Ounskowsky
Doğum Tarihi: 17 Kasım 1905
Ölüm Tarihi: 05 Mart 1967
Doğum Yeri: St. Petersburg, Rusyan Empire [bugünkü Rusya]
Diğer Bir İsmi: Misha Auer | Mischa Aver
Burcu: Akrep
Boyu: 1.88 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 59 Komedi Oyuncu 6.1 139
1964 59 Komedi Oyuncu 6.2 48
1958 Dram Oyuncu    

While Plucking the Daisy
1956 51 Komedi Oyuncu 6.0 389
1956 51 Komedi Oyuncu 5.7 250
1956 51 Komedi Oyuncu 5.9 322
1955 50 Komedi Oyuncu 5.2 76

Ölüm Raporu
1955 50 Gerilim Oyuncu 7.4 5,763
1954 49 Oyuncu 6.1 34
1947 42 Suç Oyuncu
Çeşitli
6.0 102

On Küçük Zenci
1945 40 Suç Oyuncu 7.6 9,501
1945 40 Komedi Oyuncu 6.7 747
1945 40 Komedi Oyuncu 6.9 639
1942 37 Komedi Oyuncu 4.9 27
1941 36 Komedi Oyuncu 7.5 1,920
1941 36 Macera Oyuncu 7.6 2,597
1941 36 Komedi Oyuncu 6.6 719
1940 35 Komedi Oyuncu 6.9 863
1939 34 Komedi Oyuncu 6.6 135

Kovboy Ve Yosma
1939 34 Komedi Oyuncu 7.7 7,922

Para Beraber Gitmez
1938 33 Komedi Oyuncu 8.0 18,499
1938 33 Komedi Oyuncu 7.2 410
1937 32 Komedi Oyuncu 6.9 677
1936 31 Komedi Oyuncu 6.8 859

Adamım Godfrey
1936 31 Romantik Oyuncu 8.1 15,849
1936 31 Komedi Oyuncu 6.9 591
1935 30 Dram Oyuncu 7.1 3,934
1935 30 Macera Oyuncu 6.7 747
1935 30 Macera Oyuncu 7.3 1,862
1934 29 Müzikal Oyuncu 5.1 65
1934 29 Romantik Oyuncu 6.4 227
1934 29 Dram Oyuncu 6.2 185
1934 29 Suç Oyuncu 4.6 90

Korkusuz Adam Tarzan
1933 28 Aksiyon Oyuncu 5.3 480
1933 28 Dram Oyuncu 6.5 880
1933 28 Suç Oyuncu 5.3 72
1932 27 Gizem Oyuncu 7.0 546
1932 27 Dram Oyuncu 6.7 594
1932 27 Dram Oyuncu 7.0 1,526
1932 27 Dram Oyuncu 6.0 208
1931 26 Dram Oyuncu 6.7 2,448
1931 26 Komedi Oyuncu 5.9 61
1930 25 Suç Oyuncu 6.5 123
1930 25 Dram Oyuncu 5.5 55
1930 25 Komedi Oyuncu 5.5 457
1930 25 Suç Oyuncu    
Film Altyazıları
Live by Night (12,295) Resident Evil: The Final Chapter (5,865) Why Him? (5,000) Rogue One (3,942) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,965) Hidden Figures (2,952) Paterson (2,171) Allied (2,163) Split (2,147)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,041) The 100 (3,692) Legion (3,147) Into the Badlands (2,835) The Originals (2,599) The Last Kingdom (2,260) Arrow (2,017) Vikings (1,829) The Expanse (1,762) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017